Απλό,παραδοσιακό,σπιτικό!Μυρίζει μαμά!Ομελέτα με κολοκυθάκια,δυσκολία μηδέν!
Υλικά
κολοκύθια κομμένα σε κύβους (όχι πολύ λεπτά είπε η μαμά να μη λιώσουν)
τυρί φέτα
2 αυγά για κάθε άτομο
ελαιόλαδο
Όπως καταλάβατε οι δόσεις κλασικά με το μάτι:
Έπλυνα και έκοψα τα κολοκυθάκια και τα έβαλα στο καυτό λάδι μέχρι να μαλακώσουν.
Πρόσθεσα τη φέτα που'πρεπε να την τρίψω με το χέρι.
Όπως είπα στη φιλενάδα μου αυτή που βρίσκω δεν τρίβεται με το χέρι κι έτσι την πάτησα χοντροκομμένα με το πιρούνι.
Μου'πε να μην την τρίψω.
Να την αφήσω για 1-2 λεπτά να λιώσει με τα κολοκυθάκια και μετά να προσθέσω τα αυγά.
Προσωπικά το μαύρο πιπέρι μου αρέσει κι έτσι έβαλα κι εγώ το χεράκι μου στη συνταγή!
Απ'τη βιασύνη και απ'την πείνα που'χα δεν τη γύρισα καλά και έσπασε. Δεν προβληματίζομαι κερδίζω χρόνο στο να μην την κόβω.
Την επόμενη φορά θα κόψω τα κολοκύθια σε ροδέλες για να γίνουν πιο γρήγορα και θα βάλω λίγο αλάτι γιατί η φέτα που έχω δεν είναι αλμυρή και γι'αυτό δοκιμάστε τη φέτα σας!
Υλικά
κολοκύθια κομμένα σε κύβους (όχι πολύ λεπτά είπε η μαμά να μη λιώσουν)
τυρί φέτα
2 αυγά για κάθε άτομο
ελαιόλαδο
Όπως καταλάβατε οι δόσεις κλασικά με το μάτι:
Έπλυνα και έκοψα τα κολοκυθάκια και τα έβαλα στο καυτό λάδι μέχρι να μαλακώσουν.
Πρόσθεσα τη φέτα που'πρεπε να την τρίψω με το χέρι.
Όπως είπα στη φιλενάδα μου αυτή που βρίσκω δεν τρίβεται με το χέρι κι έτσι την πάτησα χοντροκομμένα με το πιρούνι.
Μου'πε να μην την τρίψω.
Να την αφήσω για 1-2 λεπτά να λιώσει με τα κολοκυθάκια και μετά να προσθέσω τα αυγά.
Προσωπικά το μαύρο πιπέρι μου αρέσει κι έτσι έβαλα κι εγώ το χεράκι μου στη συνταγή!
Απ'τη βιασύνη και απ'την πείνα που'χα δεν τη γύρισα καλά και έσπασε. Δεν προβληματίζομαι κερδίζω χρόνο στο να μην την κόβω.
Την επόμενη φορά θα κόψω τα κολοκύθια σε ροδέλες για να γίνουν πιο γρήγορα και θα βάλω λίγο αλάτι γιατί η φέτα που έχω δεν είναι αλμυρή και γι'αυτό δοκιμάστε τη φέτα σας!
0 Σχόλια