Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εσωτερικές υποθέσεις.

Μπορεί τα εσώρουχα για τους άντρες να έχουν κυρίως πρακτικό ρόλο, αλλά στην κρίσιμη στιγμή που θα βρεθείτε χωρίς παντελόνι, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι να δικαιολογήσετε το στυλ σας.
Ποιο κολακεύει;
Ποιο είναι βολικότερο;
Τι αρέσει στις γυναίκες;
Στο τελευταίο ερώτημα η απάντηση έρχεται από....

έρευνα αμερικανικού πανεπιστημίου, σύμφωνα με την οποία δύο στις τρεις γυναίκες προτιμούν τα μπόξερ έναντι των σλιπ, ενώ όσες ρωτήθηκαν είπαν ότι θα επέλεγαν έναν νεότερο άντρα αν φορούσε μπόξερ.
Για τις γυναίκες όμως είναι μόνο αισθητικό το θέμα, ενώ για τους άμεσα ενδιαφερομένους υπάρχουν και άλλα κριτήρια όσον αφορά την επιλογή ενός εσωρούχου.
Και επειδή ένα εσώρουχο πρέπει να εξυπηρετεί πρωτίστως τις ανάγκες για άνεση και ευκολία εκείνου που το φοράει, οι άντρες παραμένουν πιστοί στο είδος εσωρούχου που θα διαλέξουν, αδιαφορώντας για τις σειρήνες της μόδας.
Για παράδειγμα, από τη δεκαετία του '80, κάποιοι ακόμη δανείζονται τα στενά λευκά σλιπάκια με το βολικό άνοιγμα στο μπροστινό μέρος.
Σύμφωνα με τους φανατικούς του είδους, τα συγκεκριμένα εσώρουχα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή στήριξη, χωρίς να σακουλιάζει αντιαισθητικά το ύφασμά τους κάτω από το παντελόνι, όπως συμβαίνει με τα μπόξερ.
Οι σχεδιαστές έχουν "σπάσει" και την πάλαι ποτέ κλασική μονοχρωμία τους, δημιουργώντας σλιπάκια και σε άλλα χρώματα, αν και το αυθεντικό παραμένει πάντα το λευκό. Στον αντίποδα των σλιπ είναι τα μπόξερ σορτς, βασισμένα σε μια έμπνευση του 1944 που "έκλεψε" στοιχεία από τα σορτσάκια των μποξέρ. 

Η σχεδιαστική τους λογική έχει να κάνει με την άνεση που αισθάνονται οι ιδιοκτήτες τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, και φορεμένα με το κατάλληλο Τ-shirt, χρησιμοποιούνται και ως ρούχα για το σπίτι. 
Βέβαια, στις μέρες μας η πρακτική τους πλευρά επισκιάζεται από το νεανικό στιλιστικό τους λανσάρισμα, σε συνδυασμό φυσικά και με τα πιο μπάγκι παντελόνια, που φορούν συνήθως οι σκέιτερ, οι σέρφερ κ. α. 
Κυκλοφορούν σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, ωστόσο κανείς δεν θεωρήθηκε ποτέ κομψός φορώντας μποξεράκι με καρδούλες. 
Γι' αυτό και η παλέτα των γκρι - μπλε, των γαλάζιων(έστω και με πτι καρό) ή των σκούρων μπλε θεωρείται η πιο ιδανική. 
Όσον αφορά τα λευκά ρετρό μπόξερ, αν ένας άντρας μπορεί να τα υποστηρίξει με το στυλ του και το γενικότερο ύφος ντυσίματός του, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. 
Κάπου στη μέση τοποθετούνται τα μπόξερ μπριφ, δηλαδή εκείνα που είναι μεν σορτσάκια, αλλά εφαρμοστά. 
Τα πλεονεκτήματά τους είναι ότι συνδυάζουν τη σωστή στήριξη χωρίς να πιέζουν υπερβολικά, με καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα από εκείνο των σλιπ. 'Πατέρας" του θεωρείται ο Calvin Klein, που τα προώθησε με τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες τη δεκαετία του ' 90, και φοριούνται κυρίως σε κλασικά χρώματα, όπως λευκό , μαύρο και γκρι. 
GK

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια