Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κεραμοποιία ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ

Από τότε που ο Ευάγγελος Βαβουλιώτης, Δημήτριος Μητάκης και Χαράλαμπος Γούναρης ίδρυσαν την Ε.Βαβουλιώτης - Δ.Μητάκης - Χ. Γούναρης ΟΕ για την παραγωγή τούβλων το 1952, αυτή η δυναμική εταιρεία μεγάλωσε και προσαρμόστηκε στις ανάγκες των καιρών για να γίνει ένας σημαντικός παραγωγός στον κλάδο της κεραμοποιίας.

Με βάσεις εκκίνησης....
το Βασιλικό Ευβοίας και το Σχηματάρι Βοιωτίας διαθέτει τρεις μονάδες παραγωγής κεραμιδιών όλων των τύπων και τούβλων όλων των διαστάσεων.
Με παραγωγική δυναμικότητα 900 τόννων τούβλων και 150.000 τεμ. κεραμιδιών ημερησίως, μόνιμα απασχολούμενο προσωπικό 184 άτομα, σύγχρονο παραγωγικό εξοπλισμό και μεγάλο στόλο μεταφορικών φορτηγών αυτοκινήτων, κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών του κλάδου στην ελληνική αγορά.

Οι προσπάθειες για καλύτερη ποιότητα προϊόντων δεν σταμάτησαν από την ίδρυση της εταιρείας. Η διαρκής αναζήτηση της απόλυτης ποιότητας οδήγησε την εταιρεία στην εγκατάσταση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, που εγγυώνται απόλυτα τον ηλεκτρονικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, στο ψήσιμο και στη συσκευασία.

Εφαρμόζοντας τους κανόνες ελέγχου προδιαγραφών ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα προϊόντα ελέγχονται εργαστηριακά προκειμένου να φθάσουν στα δικά σας χέρια ως προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με απόλυτη χρωματική ομοιομορφία και τέλεια αισθητική εμφάνιση
.
Κυρίαρχο μέλημα της ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στον κλάδο της κεραμοποιίας. Η προσπάθεια προς την κατεύθυνση ανταμείφθηκε τον Φεβρουάριο του 2000, καθώς η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO:9001 για τον σχεδιασμό και την παραγωγή των προϊόντων της, το οποίο και ανανεώθηκε τον Ιούλιο του 2003. Τον Δεκέμβριο του 2005 έλαβε και την πιστοποίηση για το περιβαλλοντικό της σύστημα κατά το πρότυπο ISO:14001.

Η κύρια δύναμή της βρίσκεται στην ελληνική αγορά, όπου και διοχετεύεται το μεγαλύτερο της παραγωγής της με επίκεντρο το λεκανοπέδιο της Αττικής, τη Στερεά και Κεντρική Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, την Κρήτη και την Πελοπόννησο.

Λόγω φύσης των προϊόντων αλλά και της μεγάλης απορρόφησής τους στην ελληνική αγορά οι εξαγωγές της εταιρείας επικεντρώθηκαν κυρίως στις χώρες της Μεσογείου. Ως σήμερα έχει πραγματοποιήσει εξαγωγές σε Αίγυπτο, Ισραήλ, Λίβανο, ΗΠΑ, Κύπρο και Αλβανία.

Επιδίωξή της για το μέλλον είναι να ενισχύσει παράλληλα με τη θέση της στην ελληνική αγορά και εκείνη στο εξωτερικό με την είσοδό της και σε νέες αγορές.
www.xalkis-sa.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια