Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Master Chef 2: οι νικητές στον τελικό

Το master chef είναι διαγωνισμός μαγειρικής δεν ψηφίζει o κόσμος συνεπώς νικάει κατά βάση ο καλύτερος.
Στο προηγούμενο master chef σύμφωνα με blogs στο διαδίκτυο, ο καλύτερος ήταν ο Μιχάλης ο λόγος που βγήκε ο Άκης είναι επειδή ο πρώτος θα παντρευόταν και θα έμενε εκτός Αθήνας συνεπώς δε θα είχε προοπτικές να προωθηθεί....

(ο Άκης αποδείχθηκε πολύ καλός μάγειρας και τώρα είναι chef σε ένα πολύ καλό εστιατόριο αλλά εμείς πιστεύαμε τότε ότι ο Μιχάλης είναι καλύτερος.

Αυτό όμως που δεν ήθελε με τίποτα να γίνει το Mega φέτος, έγινε τελικά. Και μπορεί ακόμα να είμαστε στην αρχή υπάρχουν όμως ήδη τα 2 ονόματα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Master Chef 2.

Ποιοι είναι οι νικητές κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Master Chef 2 σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μεσημεριανής Μελέτης»; Ο Κωστής Καμπάς και ο Μπάμπη Κουντούρης, δυο πρόσωπα που δεν έχουμε δει αρκετά μέχρι στιγμής κατάφεραν να φτάσουν στην τελική ευθεία. master chef 2

Δεν έχουν δημιουργήσει ίτνριγκα στο παιχνίδι Master Chef 2 και καμία απολύτως ένταση.

Στα επόμενα επεισόδια του Master Chef 2 θα ξεδιπλώσουν τη μαγειρική τους ικανότητα, ενώ θα τους γνωρίσουμε καλύτερα. Και οι δυο παίκτες είναι υπέρ των αλμυρών, ενώ ο μπαμπάς του Μπάμπη είναι ζαχαροπλάστης.
fimes


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια