Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελληνίδα γιατρός που κάνει θαύματα με laser

Macrene Alexiades - Armenakas
Τρία πτυχία από το Χάρβαρντ (δύο Ιατρικής με ειδίκευση στη Δερματολογία και ένα στη Γενετική), 20 χρόνια κλινικής έρευνας στον τομέα της Δερματολογίας και πολλά χρόνια διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Γέιλ. Σε ποιον ανήκουν όλα αυτά;
Στην Ελληνίδα δερματολόγο ....

Dr Macrene Alexiades - Armenakas, ειδική στην ανάπτυξη θεραπειών λέιζερ αλλά και καλλυντικών, τα οποία όχι μόνο δεν περιέχουν συντηρητικά, αλλά επιπλέον διατηρούν τις ιδιότητές τους ακόμη και δύο χρόνια μετά το άνοιγμά τους!

Στο ιατρείο της στη Νέα Υόρκη, η δρ Alexiades - Armenakas αναπτύσει και εφαρμόζει θεραπείες λέιζερ για το πρόσωπο και το σώμα, όπως η νέα IPL (Intense Pulsed Light),η οποία είναι η πιο ισχυρή θεραπεία που υπάρχει και διορθώνει τα προβλήματα που προκαλεί στο δέρμα η ηλιακή ακτινοβολία.

Μάλιστα, εκτός από αυτήν έχει προσθέσει φέτος συνολικά δέκα καινούργιες θεραπείες, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.
"Μία από τις νέες θεραπείες είναι η ΤruSculpt, η οποία λιώνει το λίπος και παράλληλα σφίγγει τον ιστό του δέρματος χωρίς πόνο και χωρίς να αφήνει ουλές. Αυτόν τον καιρό τη δοκιμάζω στον λαιμό, αλλά είναι καλή και για το σώμα. Μια άλλη θεραπεία είναι η Excel V, η οποία απαλλάσσει από τις κοκκινίλες και τα σπασμένα αγγεία σε μόλις μία συνεδρία! Επίσης, η ΝΙR (Near Infrared), που κάνει σύσφιξη στο πρόσωπο και στον λαιμό χωρίς να χάνεται χρόνος και την οποία παρουσίασα στην Ελλάδα" αναφέρει η ίδια.

Εκτός από την εφαρμογή θεραπειών στο ιατρείο της και την παρασκευή καλλυντικών, η δρ Alexiades - Armenakas έχει κάνει κλινικές έρευνες στις ΗΠΑ για τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων σε ό τι αφορά νέες συσκευές λέιζερ και έχει συμβάλει στον σχεδιασμό τους από μηχανικής πλευράς.

Η δρ Macrene Alexiades - Armenakas βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα για την παρουσίαση της κρέμας προσώπου που έχει δημιουργήσει, η οποία πριν από περίπου τρία χρόνια απέσπασε βραβείο κοινού στην Αμερική.
Η κρέμα περιέχει 50 ενεργά συστατικά - πρόκειται για αριθμό - ρεκόρ για προϊόν περιποίησης -, καθένα από τα οποία βρίσκεται σε μια μικροσκοπική "κάψουλα" που λέγεται λιπόσωμα. Για αυτόν τον λόγο, τα συστατικά παραμένουν ενεργά ακόμη και δύο χρόνια μετά την παρασκευή της κρέμας!

Τι ήταν αυτό που ώθησε την δρα Alexiades - Armenakas να φτιάξει τη δική της σειρά καλλυντικών; "Οι ανάγκες των ανθρώπων δεν καλύπτονται από τη βιομηχανία της Δερματολογίας. Από την άλλη, τα μέσα ενημέρωσης ζητούσαν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις για την υπερπροσφορά προϊόντων που υπήρχαν στην αγορά.
Με τις γνώσεις μου στη βασική επιστήμη και στις επιστήμες κλινικής Δερματολογίας, μπορούσα να καλύψω το κενό και στα δύο"

Η δρ. Alexiades - Armenakas σκοπεύει σύντομα να ξεκινήσει την παρασκευή των προϊόντων της και στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη ή στη Μυτιλήνη.
"κυριακάτικη δημοκρατία"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια