Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γόη του Hollywood περνούσαν για κορίτσι

Είναι σίγουρα πολύ τυχερός άντρας σήμερα, αφού έχειπανέμορφη εμφάνιση , αλλά δεν λάμβανε πάντα την ίδια τρυφερότητα από τις γυναίκες, πολύ απλά γιατί τον περνούσαν ως μία από αυτές!
Ο σταρ της ταινίας....

Hangover, Bradley Cooper σε συνέντευξή του σε αμερικανικό περιοδικό, μίλησε γι'αυτήν την περίεργη περίοδο της ζωής του, όταν ήταν μόλις 10 χρονών...
"Ποτέ δεν έζησα την εμπειρία να μου πει κάποια πως είμαι πολύ όμορφος. Οι άνθρωποι με περνούσαν για κορίτσι όταν ήμουν μικρός, επειδή έμοιαζα με κορίτσι, ίσως επειδή η μητέρα μου άφηνε τα μαλλιά μου πολύ μακριά", εξομολογείται ο γοητευτικός ηθοποιός και περιγράφει ένα περιστατικό που του έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του:
"Ήμουν σε μια καφετέρια κάποτε και η σερβιτόρα με ρώτησε: 'Τι θέλετε δεσποινίς;'. Ήμουν
10 ή 11, η χειρότερη ηλικία για να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Φορούσα ένα τζην μπουφάν και μια καρφίτσα των Metallica. Νόμιζα ότι ήμουν πολύ cool". Πάλι καλά που δεν του δημιούργησε τίποτα ψυχολογικά προβλήματα, να έχουμε άλλα...
Ο 34χρονος σταρ μίλησε ακόμα για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με την Jennifer Aniston τον περασμένο χρόνο, τονίζοντας πως ήταν μόνο φίλοι. "Διάβαζα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως είχα καλέσει την Jennifer σπίτι μου για ένα ρομαντικό δείπνο και σκεφτόμουν πως αυτό είναι τρελό. Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο", επισήμανε ο ηθοποιός.
Παρόλα αυτά, αρνείται να μιλήσει για οτιδήποτε αφορά τη σχέση του με τη Renee Zellweger.
 alepounews

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια