Ένα νέο "φαινόμενο" καταλαμβάνει τα ράφια των παντοπωλείων των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα γιαούρτι με ελληνική καταγωγή, που παρασκευάζει η οικογένεια Παπαδάκη στο Ιλινόις και έχει την επωνυμία Greek Gods Yogurt. "
Μόνο στο ελληνικό γιαούρτι μπορεί κανείς να βρει την κρεμώδη υφή και τη μοναδική γεύση.
Το 1986, την πρώτη μας χρονιά στις ΗΠΑ, ανακάλυψα ότι το ελληνικό γιαούρτι δεν ήταν διαθέσιμο εδώ και τα εγχώρια ήταν μη βρώσιμα για μας", μας είπε ο κ. Παπαδάκης δικαιολογώντας την επιτυχία του.
Μόνο στο ελληνικό γιαούρτι μπορεί κανείς να βρει την κρεμώδη υφή και τη μοναδική γεύση.
Το 1986, την πρώτη μας χρονιά στις ΗΠΑ, ανακάλυψα ότι το ελληνικό γιαούρτι δεν ήταν διαθέσιμο εδώ και τα εγχώρια ήταν μη βρώσιμα για μας", μας είπε ο κ. Παπαδάκης δικαιολογώντας την επιτυχία του.
0 Σχόλια