Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κοκκίνισα! (....αλλά όχι από ντροπή)

Αν το κραγιόν είναι το Νο 1 καλλυντικό -φετίχ τότε το blusher - το γνωστό μας ρουζ - είναι το κατεξοχήν καλλυντικό "παγίδα", αφού όταν δεν το χρησιμοποιούμε σωστά έχουμε πολλές πιθανότητες να καταλήξουμε με όψη καρτούν.
Για να μη μοιάζουμε σαν να ετοιμαζόμαστε να πεθάνουμε από ντροπή ή σαν να....

έχουμε μόλις τρέξει μαραθώνιο (οπότε είναι λογικό να έχουμε αποκτήσει την όψη "πατζαριού", πρέπει να μάθουμε να απλώνουμε σωστά το ρουζ στα ζυγωματικά του προσώπου μας και επιπλέον να διαλέγουμε πάντοτε τη σωστή απόχρωση ανάλογα με το δέρμα μας.
Προκειμένου να μην πέσετε σε αυτήν τη παγίδα σας δίνουμε πολύτιμες συμβουλές για να αποκτήσετε το τέλειο πρωινό, απογευματινό και βραδινό look και να κάνετε τους άνδρες να κοκκινίσουν από αμηχανία κοιτάζοντάς σας.
* Για να μην καταλήξετε να μοιάζετε σαν τη Σουβλίτσα του Κλούβιου ή σαν τη Πίπη Φακιδομύτη, φύσηξε απαλά το πινέλο με το ρουζ. Έτσι θα φύγει η περίσσεια του ρουζ και θα μείνει μόνο η απαραίτητα ποσότητα.
* Αν παρ όλα αυτά το παρακάνατε με το ρουζ, εξισορροπήστε την κοκκινίλα με λίγη ματ πούδρα.
* Εφαρμόστε τον κανόνα που λέει: "άτονα χείλη, έντονα ζυγωματικά" και αντιθέτως. Αλλιώς δεν θα κάνετε μακιγιάζ για το γραφείο, το shopping, ένα τρυφερό ραντεβού ή μια βραδινή έξοδο στο αγαπημένο σας μπαράκι αλλά για τη θεατρική σκηνή του Μπρόντγουέι ή για ρόλο κομπάρσου στην ταινία "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" του ανατρεπτικού Τιμ Μπάρτον.
* Αν ξεμείνετε από ρουζ, χρησιμοποιήστε το κραγιόν. Προτιμήστε τον κλασικό ροζ-μπεζ (natura) τόνο και αν έχετε διαθέσιμο μόνο κάποιο κόκκινο ή φούξια κραγιόν, σπάστε το έντονο χρώμα αναμιγνύοντάς το με λίγο φον ντε τεν.
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια