Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γαστρονομική ....Αμοργός

Η πρωτοβουλία προώθησης της Αμοργού ως προορισμού γαστρονομικού ενδιαφέροντος ξεκινά από το ξενοδοχείο και περιλαμβάνει μαθήματα μαγειρικής για επισκέπτες του νησιού με αγνά βιολογικά προϊόντα που καλλιεργούνται στους κήπους του θερέτρου.
Το εστιατόριο είναι από τα πρώτα που υιοθέτησαν το "Ελληνικό Πρωινό" και την με απώτερο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Το νησί της Αμοργού, παγκοσμίως γνωστό για τα αρωματικά κια θεραπευτικά του βότανα, αλλά και για τα ιστορικά μονοπάτια του, που οδηγούν στα χωράφια με τις ξερολιθιές, συνδυάζει την εκστρατεία γαστρονομίας με την προσπάθεια αναβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος, οργανώνοντας εθελοντικές ομάδες Ελλήνων και ξένων που θα συμβάλουν στη συντήρηση του μαγικού αυτού τοπίου.
Σεμίνα Σαραντοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια