Αν νομίζατε ότι τα μοντέλα δεν τρώνε, το Model Kitchen έρχεται να το διαψεύσει.
Πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής με συνταγές που καταναλώνουν τα μοντέλα, τις οποίες έχουν συνεισφέρει επαγγελματίες μοντέλα.
Η ιδέα της συγγραφής του ανήκει στον 24χρονο Cesar Casier, μοντέλο εκ Βελγίου.
Ο εν λόγω επαγγελματίας διατηρεί μάλιστα δικό του μπλογκ με το όνομα The Cesar Salad όπου γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο και παραθέτει συνταγές και πιάτα που έχει δοκιμάσει από όλο τον κόσμο, όπως διαβάζουμε στη Huffington Post.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Style.com είχε πει ότι όταν ξεκίνησε να δουλεύει σαν μοντέλο δεν ήθελε να τρώει σε εστιατόρια τύπου φαστ φουντ και επειδή είχε τόσο μεράκι για το μαγείρεμα όσο και για τη μόδα αποφάσισε να μάθει να μαγειρεύει.
Κάπως έτσι αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για ό,τι τρώνε τα μοντέλα και όταν ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του από τον χώρο βρήκε τέτοια ανταπόκριση, ώστε πολύ γρήγορα τα σχέδιά του έγιναν πραγματικότητα.
Το βιβλίο κυκλοφόρησε ήδη στο Βέλγιο και ο Casier αναζητεί τώρα εκδότη στη Νέα Υόρκη.
Πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής με συνταγές που καταναλώνουν τα μοντέλα, τις οποίες έχουν συνεισφέρει επαγγελματίες μοντέλα.
Η ιδέα της συγγραφής του ανήκει στον 24χρονο Cesar Casier, μοντέλο εκ Βελγίου.
Ο εν λόγω επαγγελματίας διατηρεί μάλιστα δικό του μπλογκ με το όνομα The Cesar Salad όπου γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο και παραθέτει συνταγές και πιάτα που έχει δοκιμάσει από όλο τον κόσμο, όπως διαβάζουμε στη Huffington Post.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Style.com είχε πει ότι όταν ξεκίνησε να δουλεύει σαν μοντέλο δεν ήθελε να τρώει σε εστιατόρια τύπου φαστ φουντ και επειδή είχε τόσο μεράκι για το μαγείρεμα όσο και για τη μόδα αποφάσισε να μάθει να μαγειρεύει.
Κάπως έτσι αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για ό,τι τρώνε τα μοντέλα και όταν ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του από τον χώρο βρήκε τέτοια ανταπόκριση, ώστε πολύ γρήγορα τα σχέδιά του έγιναν πραγματικότητα.
Το βιβλίο κυκλοφόρησε ήδη στο Βέλγιο και ο Casier αναζητεί τώρα εκδότη στη Νέα Υόρκη.
0 Σχόλια