Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, παραδέχεται πως είναι ανασφαλής, σκληρή με τους άντρες αλλά και πως για κάθε χωρισμό της αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.
Η συμπαρουσιάστρια του "Δέστε τους" βρίσκεται για 3η χρονιά στο ίδιο πλατό μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά και όπως λέει, πολύ ευχαρίστως θα συνέχιζε και του χρόνου:

"Αγαπάω πολύ αυτήν την εκπομπή και αν έπαιρνε το πράσινο φως για τέταρτη χρονιά θα συνέχιζα. Βέβαια πιστεύω πως αν γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστούν αλλαγές, ανανέωση και τονωτικές ενέσεις, αλλά θα ήταν αλαζονικό εκ μέρους μου να πω ότι θα αποχωρούσα σε μια τέτοια εποχή", τόνισε, ενώ δεν έκρυψε πως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει και μόνη στην τηλεόραση αργότερα, όταν ξεπεράσει για λίγο την ανασφάλειά της.
"Εγώ είμαι πολύ υπερβολική και φτάνω τα πράγματα στα όριά τους. Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου. Όταν χαλάει κάτι όμορφο, φταίω πάντα εγώ"
Η Κατερίνα Καινούργιου όμως δεν είναι ανασφαλής μόνο στο κομμάτι της δουλειάς της, αλλά και στις προσωπικές της σχέσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη, "με την ανασφάλεια μου έχω χαλάσει όμορφες σχέσεις, όμορφες στιγμές. Λειτουργώ νευρικά, αγχωτικά, κάνω λάθος κινήσεις. Και φυσικά ζηλεύω. Όχι τις άλλες γυναίκες – ποτέ μου δεν ζήλεψα άλλη γυναίκα- αλλά τον σύντροφό μου. Δεν πιστεύω όμως ότι μόνο αυτό ευθύνεται που είμαι μόνη. Είναι και θέμα τύχης να βρεις τον ιδανικό άνθρωπο. Κάποιοι δεν τον βρίσκουν ποτέ".

Μάλιστα, η 27χρονη παρουσιάστρια του Alpha αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για κάθε χωρισμό."Εγώ φταίω. Εγώ είμαι πολύ υπερβολική και φτάνω τα πράγματα στα όριά τους. Παίρνω όλη την ευθύνη για τους χωρισμούς μου. Όταν χαλάει κάτι όμορφο, φταίω πάντα εγώ".
"Όντως συνάντησα τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα χαιρετούσα κάποιον που εκτιμώ και με τον οποίο έχω ζήσει πέντε στιγμές μαζί του"
Σε ερώτηση για την πρόσφατη συνάντηση της με τον Γιώργο Σαμαρά και ότι δεν χαιρετήθηκαν, η παρουσιάστρια δηλώνει κουρασμένη με την έκταση του όλου θέματος στα περιοδικά: "Γενικότερα έχω κουραστεί να διαβάζω σενάρια για τη συγκεκριμένη σχέση. Από κει και πέρα είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Όντως τον συνάντησα, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που δεν θα χαιρετούσα κάποιον που εκτιμώ και με τον οποίο έχω ζήσει πέντε στιγμές μαζί του".

Τέλος, η Κατερίνα παραδέχτηκε στο περιοδικό πως υπήρξε άντρας στη ζωή της που την στιγμάτισε πολύ και την έκανε να αλλάξει θεωρία. "Υπήρξε κάποιος που με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Υπήρξε και σχέση που με έκανε να θέλω να κάνω κάτι πιο σοβαρό μαζί του.
περιοδικό ΟΚ!
Κατερίνα Καινούργιου: Το μυστικό ομορφιάς της ΕΔΩ
Κατερίνα Καινούργιου : βιογραφικό ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια