Συχνά αναρωτιόμαστε με τι να συνοδέψουμε ένα κυρίως πιάτο, συνήθως κρεατικό. Ο πουρές είναι εύκολος, νόστιμος, εμφανίσιμος -ιδιαίτερα όταν έχει χρώμα- και ελαφρύ συνοδευτικό, που δεν επιβαρύνει το πιάτο.
Σαςέχουμε συνταγές πουρέ από διάφορα λαχανικά:Χούμους φέτας με τραγανές πίτες εδώ
υλικά
250 γρ. γλυκοπατάτες
150 ml κρέμα γάλακτος
2 ξύλα κανέλας
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
1 κομμάτι τζίντζερ μήκους 2 εκ., καθαρισμένο
1 φύλλο δάφνης
αλάτι, λευκό πιπέρι
παρασκευή
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μικρό κατσαρολάκι μαζί με τα μπαχαρικά (γλυκάνισο, κανέλα), τα ζεσταίνουμε καλά και βγάζουμε από τη φωτιά. Τα αφήνουμε σκεπασμένα 30'-40', ώστε να πάρει η κρέμα τα αρώματα.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μαζί με το φύλλο δάφνης, το μισό κομμάτι από το τζίντζερ και λίγο αλάτι, μέχρι να μαλακώσουν τελείως. Αφαιρούμε το τζίντζερ και πολτοποιούμε τις γλυκοπατάτες στο μύλο των λαχανικών ή με το πρες πουρέ. Αφαιρούμε τα λαχανικά από την κρέμα και την προσθέτουμε στον πουρέ. Τρίβουμε μέσα όσο τζίντζερ θέλουμε από το υπόλοιπο κομμάτι καο προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρουμε τον πουρέ ζεστό με πιάτα κηνυγιού, ψητά κρέατα, γουρουνόπουλο. Πουρές πατάτας με ζυμήθρα
υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό πατάτες
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 250 ml με 15 % λιπαρά
2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη
1 κύβο λαχανικών
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
6 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα (Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά)
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο.
Προσθέτουμε το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Πολτοποιούμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος.
Προσθέτουμε την ξερή τριμμένη ζυμήθρα (Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά) και ανακατεύουμε.
Πουρές μπρόκολου με κίμινο
υλικά
2 κεφάλια μπρόκολου μέτρια
3 μεγάλες πατάτες
100 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο
1/3 κ.γ. σπόρους κίμινου
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
αλάτι, πιπέρι
παρασκευή
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν με τη φλούδα. Τις καθαρίζουμε ακόμα ζεστές. Κόβουμε το χοντρό κοτσάνι από τα μπρόκολα και τα χωρίζουμε σε μέτρια μπουκετάκια. Τα πλένουμε σχολαστικά. Τα ψήνουμε στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν. Περνάμε πατάτες και μπρόκολο από το μύλο των λαχανικών, να γίνουν πουρές. Βάζουμε τον πουρέ σε κατσαρόλα, προσθέτουμε κρέμα, ξύσμα, κίμινο, αλάτι και πιπέρι και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
Πουρές καρότου με πορτοκάλι
υλικά
1 κ. καρότα μεσαίου μεγέθους
2 πορτοκάλια μέτρια, ακέρωτα (βιολογικά)
50 γρ. βούτυρο
ελάχιστο τριμμένο κίμινο (προαιρετικά)
ανθός αλατιού, πιπέρι λευκό
παρασκευή
Καθαρίζουμε τα καρότα, τα κόβουμε στη μέση και τα βάζουμε να ψηθούν στον ατμό, μέχρι να μαλακώσουν. Με κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε τη φλούδα από το 1 πορτοκάλι, προσέχοντας να πάρουμε μόνο το κίτρινο μέρος. Την ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια. Στίβουμε το χυμό από το άλλο πορτοκάλι. Περνάμε τα καρότα από τη μηχανή του πουρέ και βάζουμε τον πολτό σε πολύ λεπτό σουρωτήρι, να στραγγίξουν τα επί πλέον υγρά. Τον βάζουμε σε κατσαρόλα και τον ζεσταίνουμε, προσθέτοντας το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε ελάχιστο κίμινο, το χυμό και το ξύσμα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό
tips
αντί να ψιλοκόψουμε τη φλούδα, μπορούμε, ευκολότερα, να ξύσουμε το ποτροκάλι στο χοντρό τρίφτη. Πρέπει να είναι χοντρόφλουδο και ακέρωτο.
Πουρές σελινόριζας με μήλο και καρύδι
υλικά
800 γρ. σελινόριζα
2 μήλα στάρκιν ή παρόμοια, σφιχτά
10-12 καθαρισμένα καρύδια (κομμένα)
100 γρ. φρέσκο βούτυρο
1 λεμόνι, το χυμό
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι λευκό
παρασκευή
Καθαρίζουμε τη σελινόριζα εξωτερικά, την κόβουμε σε χοντρές φέτες και κατόπιν κόβουμε τις φέτες σε κύβους. Βυθίζουμε κάθε κομμάτι καθώς την κόβουμε, σε μπολ με νερό και χυμό λεμονιού. Την βάζουμε να ψηθεί στον ατμό μέχρι να μαλακώσει (30' περίπου) και την αφήνουμε να στραγγίξει. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κυβάκια. Σε ενα τηγανάκι λυώνουμε 1 κ.σ. βούτυρο και σωτάρουμε τα κυβάκια σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, χωρίς να λυώσουν. Ρίχνουμε πιπέρι. Χοντροκόβουμε την καρυδόψυχα στο μούλτι. Βεβαιωνόμαστε ότι η σελινόριζα δεν έχει κρατήσει υγρά και την πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Την βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα μαζί με το υπόλοιπο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και την καριδόψυχα και την ζεσταίνουμε ανακατεύοντας συνέχεια σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Ανακατεύουμε μέσα τα κυβάκια του μήλου και σερβίρουμε τον πουρέ πασπαλισμένο με μαϊντανό.
tips:
το τέλειο συνοδευτικό γιά πάπια, φραγκόκοτα και φτερωτό κυνήγι, αλλά ταιριάζει και με χοιρινό.
Πουρές με ποικιλία λαχανικών
Υλικά
4 μεγάλες πατάτες
2 μεγάλα καρότα
1 κρεμμύδι
1 κολοκύθι
1 κομμάτι σέλερι
1 φλ. φρέσκο γάλα
1 κ.σ. βούτυρο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά. Τα βράζουμε για 20΄-25΄ μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αλέθουμε όσο ακόμα είναι καυτά.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο για 2΄, μέχρι να μυρίζει έντονα. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το γάλα. Τα ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τα πολτοποιημένα λαχανικά και ανακατεύουμε.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με κρέας ή πουλερικά.
Τριπλέτα πουρέ
Υλικά
400 γραμμ. καρότα
400 γραμμ. κολοκύθα
500 γραμμ. πατάτες
3 κ.σ. βούτυρο
6 κ.σ. γάλα ή κρέμα γάλακτος
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και την κολοκύθα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βράζουμε να μαλακώσουν, για 10΄-15΄. Στη συνέχεια καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες. Τις βράζουμε να μαλακώσουν, για 20΄-25΄.
Στραγγίζουμε καλά τα καρότα και την κολοκύθα και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με 1 κ.σ. βούτυρο. Ζεσταίνουμε το γάλα με το υπόλοιπο βούτυρο. Στραγγίζουμε καλά τις πατάτες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το βούτυρο και το γάλα. Τις πιέζουμε με σύρμα, να λιώσουν καλά. Προσθέτουμε και τον κίτρινο πουρέ, αλατοπιπερώνουμε και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
Πουρές Αρακά
Τι χρειαζόμαστε:
½ κιλό αρακά
2 λεμόνια
½ του ποτηριού παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε τον αρακά ώστε να είναι κατάλληλος για βρώση.
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τον αρακά, αφού τον έχουμε στραγγίσει, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και τέλος το ελαιόλαδο σταδιακά.
Αφού ενωθούν όλα τα υλικά και γίνει ο αρακάς βελουτέ, σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται πολύ ευχάριστα και κρύος. Το σκόρδο ταιριάζει πάρα πολύ. Οι αναλογίες λεμονιού, λαδιού είναι κατά βούληση.
Πουρές σπανάκι µε πράσο και άνηθο
Υλικά
1½ κιλό σπανάκι πλυμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαργαρίνη
1 πράσο ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
200 γραμμ. φρέσκο τυρί κρέμα
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. αλάτι
1 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεματάμε το σπανάκι για 1΄ σε βραστό νερό. Τα στραγγίζουμε. Σε κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη, το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πράσο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 6΄-7΄ σε πολύ χαμηλή φωτιά να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο και αφήνουμε να πιει όλα τα υγρά της κατσαρόλας, περίπου 7΄-8΄.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Τέλος, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τον άνηθο.
Ανακατεύουμε καλά να πολτοποιηθούν και σερβίρουμε.
Πουρές κολοκύθας ΕΔΩ
Πουρές γλυκοπατάτας με κανέλαυλικά
250 γρ. γλυκοπατάτες
150 ml κρέμα γάλακτος
2 ξύλα κανέλας
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
1 κομμάτι τζίντζερ μήκους 2 εκ., καθαρισμένο
1 φύλλο δάφνης
αλάτι, λευκό πιπέρι
παρασκευή
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μικρό κατσαρολάκι μαζί με τα μπαχαρικά (γλυκάνισο, κανέλα), τα ζεσταίνουμε καλά και βγάζουμε από τη φωτιά. Τα αφήνουμε σκεπασμένα 30'-40', ώστε να πάρει η κρέμα τα αρώματα.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μαζί με το φύλλο δάφνης, το μισό κομμάτι από το τζίντζερ και λίγο αλάτι, μέχρι να μαλακώσουν τελείως. Αφαιρούμε το τζίντζερ και πολτοποιούμε τις γλυκοπατάτες στο μύλο των λαχανικών ή με το πρες πουρέ. Αφαιρούμε τα λαχανικά από την κρέμα και την προσθέτουμε στον πουρέ. Τρίβουμε μέσα όσο τζίντζερ θέλουμε από το υπόλοιπο κομμάτι καο προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρουμε τον πουρέ ζεστό με πιάτα κηνυγιού, ψητά κρέατα, γουρουνόπουλο. Πουρές πατάτας με ζυμήθρα
υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό πατάτες
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 250 ml με 15 % λιπαρά
2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη
1 κύβο λαχανικών
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
6 κουταλιές της σούπας ξερή τριμμένη ζυμήθρα (Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά)
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε δυνατή φωτιά για 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη μαργαρίνη και τον κύβο.
Προσθέτουμε το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Πολτοποιούμε τις πατάτες και τις ανακατεύουμε με τη ζεστή κρέμα γάλακτος.
Προσθέτουμε την ξερή τριμμένη ζυμήθρα (Ήπειρος με μόνο 1% λιπαρά) και ανακατεύουμε.
υλικά
2 κεφάλια μπρόκολου μέτρια
3 μεγάλες πατάτες
100 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο
1/3 κ.γ. σπόρους κίμινου
ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι
αλάτι, πιπέρι
παρασκευή
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις βάζουμε να βράσουν με τη φλούδα. Τις καθαρίζουμε ακόμα ζεστές. Κόβουμε το χοντρό κοτσάνι από τα μπρόκολα και τα χωρίζουμε σε μέτρια μπουκετάκια. Τα πλένουμε σχολαστικά. Τα ψήνουμε στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν. Περνάμε πατάτες και μπρόκολο από το μύλο των λαχανικών, να γίνουν πουρές. Βάζουμε τον πουρέ σε κατσαρόλα, προσθέτουμε κρέμα, ξύσμα, κίμινο, αλάτι και πιπέρι και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
υλικά
1 κ. καρότα μεσαίου μεγέθους
2 πορτοκάλια μέτρια, ακέρωτα (βιολογικά)
50 γρ. βούτυρο
ελάχιστο τριμμένο κίμινο (προαιρετικά)
ανθός αλατιού, πιπέρι λευκό
παρασκευή
Καθαρίζουμε τα καρότα, τα κόβουμε στη μέση και τα βάζουμε να ψηθούν στον ατμό, μέχρι να μαλακώσουν. Με κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε τη φλούδα από το 1 πορτοκάλι, προσέχοντας να πάρουμε μόνο το κίτρινο μέρος. Την ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια. Στίβουμε το χυμό από το άλλο πορτοκάλι. Περνάμε τα καρότα από τη μηχανή του πουρέ και βάζουμε τον πολτό σε πολύ λεπτό σουρωτήρι, να στραγγίξουν τα επί πλέον υγρά. Τον βάζουμε σε κατσαρόλα και τον ζεσταίνουμε, προσθέτοντας το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε ελάχιστο κίμινο, το χυμό και το ξύσμα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό
tips
αντί να ψιλοκόψουμε τη φλούδα, μπορούμε, ευκολότερα, να ξύσουμε το ποτροκάλι στο χοντρό τρίφτη. Πρέπει να είναι χοντρόφλουδο και ακέρωτο.
υλικά
800 γρ. σελινόριζα
2 μήλα στάρκιν ή παρόμοια, σφιχτά
10-12 καθαρισμένα καρύδια (κομμένα)
100 γρ. φρέσκο βούτυρο
1 λεμόνι, το χυμό
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/3 κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι, πιπέρι λευκό
παρασκευή
Καθαρίζουμε τη σελινόριζα εξωτερικά, την κόβουμε σε χοντρές φέτες και κατόπιν κόβουμε τις φέτες σε κύβους. Βυθίζουμε κάθε κομμάτι καθώς την κόβουμε, σε μπολ με νερό και χυμό λεμονιού. Την βάζουμε να ψηθεί στον ατμό μέχρι να μαλακώσει (30' περίπου) και την αφήνουμε να στραγγίξει. Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κυβάκια. Σε ενα τηγανάκι λυώνουμε 1 κ.σ. βούτυρο και σωτάρουμε τα κυβάκια σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν αρκετά, χωρίς να λυώσουν. Ρίχνουμε πιπέρι. Χοντροκόβουμε την καρυδόψυχα στο μούλτι. Βεβαιωνόμαστε ότι η σελινόριζα δεν έχει κρατήσει υγρά και την πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Την βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα μαζί με το υπόλοιπο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και την καριδόψυχα και την ζεσταίνουμε ανακατεύοντας συνέχεια σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Ανακατεύουμε μέσα τα κυβάκια του μήλου και σερβίρουμε τον πουρέ πασπαλισμένο με μαϊντανό.
tips:
το τέλειο συνοδευτικό γιά πάπια, φραγκόκοτα και φτερωτό κυνήγι, αλλά ταιριάζει και με χοιρινό.
Πουρές με ποικιλία λαχανικών
Υλικά
4 μεγάλες πατάτες
2 μεγάλα καρότα
1 κρεμμύδι
1 κολοκύθι
1 κομμάτι σέλερι
1 φλ. φρέσκο γάλα
1 κ.σ. βούτυρο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά. Τα βράζουμε για 20΄-25΄ μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αλέθουμε όσο ακόμα είναι καυτά.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο για 2΄, μέχρι να μυρίζει έντονα. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το γάλα. Τα ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε τα πολτοποιημένα λαχανικά και ανακατεύουμε.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με κρέας ή πουλερικά.
Τριπλέτα πουρέ
Υλικά
400 γραμμ. καρότα
400 γραμμ. κολοκύθα
500 γραμμ. πατάτες
3 κ.σ. βούτυρο
6 κ.σ. γάλα ή κρέμα γάλακτος
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και την κολοκύθα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βράζουμε να μαλακώσουν, για 10΄-15΄. Στη συνέχεια καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πατάτες. Τις βράζουμε να μαλακώσουν, για 20΄-25΄.
Στραγγίζουμε καλά τα καρότα και την κολοκύθα και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με 1 κ.σ. βούτυρο. Ζεσταίνουμε το γάλα με το υπόλοιπο βούτυρο. Στραγγίζουμε καλά τις πατάτες και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το βούτυρο και το γάλα. Τις πιέζουμε με σύρμα, να λιώσουν καλά. Προσθέτουμε και τον κίτρινο πουρέ, αλατοπιπερώνουμε και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
Πουρές Αρακά
Τι χρειαζόμαστε:
½ κιλό αρακά
2 λεμόνια
½ του ποτηριού παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε τον αρακά ώστε να είναι κατάλληλος για βρώση.
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τον αρακά, αφού τον έχουμε στραγγίσει, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και τέλος το ελαιόλαδο σταδιακά.
Αφού ενωθούν όλα τα υλικά και γίνει ο αρακάς βελουτέ, σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τρώγεται πολύ ευχάριστα και κρύος. Το σκόρδο ταιριάζει πάρα πολύ. Οι αναλογίες λεμονιού, λαδιού είναι κατά βούληση.
Πουρές σπανάκι µε πράσο και άνηθο
Υλικά
1½ κιλό σπανάκι πλυμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μαργαρίνη
1 πράσο ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
200 γραμμ. φρέσκο τυρί κρέμα
1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. αλάτι
1 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεματάμε το σπανάκι για 1΄ σε βραστό νερό. Τα στραγγίζουμε. Σε κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη, το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πράσο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 6΄-7΄ σε πολύ χαμηλή φωτιά να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο και αφήνουμε να πιει όλα τα υγρά της κατσαρόλας, περίπου 7΄-8΄.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα. Τέλος, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τον άνηθο.
Ανακατεύουμε καλά να πολτοποιηθούν και σερβίρουμε.
0 Σχόλια