Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ

Οκτώ συμβουλές της ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ για μια ζωή με στυλ και αξιοπρέπεια.
1. Ανά 20 email που στέλνετε, γράψτε ένα γράμμα και ταχυδρομήστε το με τον παραδοσιακό τρόπο. Θυμάστε πώς νιώθατε όταν λαμβάνατε ένα γράμμα ή μια κάρτα με το ταχυδρομείο;  
2. Να έχετε πάντα ένα δοχείο γεμάτο με καραμέλες από.....
σκληρές butterscotch μέχρι ζελεδάκια. Δεν στοιχίζουν πολύ, έχουν λίγες θερμίδες και είναι η καλύτερη λύση όταν ξενυχτάτε δουλεύοντας, διαβάζοτας ή βλέποντας τηλεόραση.
3. Χρησιμοποιήστε τη βιβλιοθήκη της περιοχής σας. Πολύ λίγοι το κάνουν πια.΄Αν έχετε παιδιά, ενημερώστε τα για την ύπαρξή της. Η κατοχή της δικής τους κάρτας μέλους και ο δανεισμός βιβλίων θα τους δημιουργήσει μια αίσθηση ανεξαρτησίας.  
4. Αδειάστε το πορτοφόλι σας δύο φορές την εβδομάδα και μεταφέρετε τα κέρματα σε ένα γυάλινο βάζο, ένα μεταλλικό κουτί καφέ ή ένα πορσελάνινο δοχείο που δεν προσφέρεται για άλλη χρήση. Θα νιώσετε ωραία όταν καταμετρήσετε το ποσό που συγκεντρώσατε. Μπορείτε να δώσετε τα χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ειδικά την άνοιξη, όταν οι δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς φθίνουν.  
5. Μαγειρέψτε κάτι δύσκολο, το οποίο έχετε πειστεί ότι είναι αδύνατο να φτιάξετε. Το πλεονέκτημα από αυτήν την απόπειρα είναι ότι θα καταλήξετε να μαγειρεύετε πιο συχνά στο σπίτι. Αν διεκπεραιώσετε τη δύσκολη συνταγή με επιτυχία, μετά όλα στην κουζίνα θα σας φαίνονται παιχνίδι. Και φυσικά αποταμιεύσετε χρήματα.
6. Περπατήστε περισσότερο. Θα νιώσετε υπέροχα και σε καλύτερη φυσική κατάσταση, ακόμη και αν έχετε "αλλεργία" στο περπάτημα. Αν έχετε διάθεση για κάτι πιο έντονο, περπατήστε με πολύ γρήγορο ρυθμό.
7. Διαβάστε τα άρθρα της τοπικής εφημερίδας. Θα διαμορφώσετε άποψη και ίσως παρακινηθείτε να ασχοληθείτε με τα κοινά, ανεξάρτητα από την πολιτική σας τοποθέτηση.
 8. Κοιμηθείτε οκτώ ώρες, αν και ούτε εγώ το κάνω.  
ΒΑΖΑΑR

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια