Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αντρικά κοσμήματα

Μπορεί τα διαμάντια να είναι ο...καλύτερος φίλος της γυναίκας, αλλά στις μέρες μας και ο άντρας έχει δημιουργήσει μια δική του, ιδιαίτερη σχέση με το κόσμημα, το ρολόι και τα διάφορα accessories.
O σύγχρονος άντρας θέλει να είναι κομψός, να είναι ελκυστικός και να εκπέμπει....
λάμψη, για να αρέσει στο γυναικείο φύλο, αλλά και να αποπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση, στοιχεία ...απαραίτητα για έναν άντρα δυναμικό και πετυχημένο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.
Ίσως η πιο στέρεη σχέση του άντρα με τα πολύτιμα αξεσουάρ είναι αυτή με το ρολόι.
Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του, έχει το κινητό του μόνο για τις κλήσεις του, και όχι για να είναι just in time στα ραντεβού του.
Για αυτό, φοράει πάντα στον καρπό του ένα ακριβές - και όχι απαραίτητα ακριβό - ρολόι, αλλά και για να έχει ένα αξιόπιστο "εργαλείο" σε δραστηριότητες που τον γοητεύσουν και τον συναρπάζουν: όταν τρέχει, όταν κολυμπάει, όταν κάνει ιστιοπλοΐα ή ορειβασία.
Όμως ο άντρας πλέον δεν αρκείται στην έτσι και αλλιώς ...κατοχυρωμένη σχέση του με τα ρολόγια.
Πλέον διαβαίνει την πόρτα των κοσμηματοπωλείων για να αγοράσει όχι μόνο για την αγαπημένη του, όπως συνέβαινε έως πρότινος, αλλά και για να διαλέξει για τον εαυτό του: Ένα όμορφο χρυσό δακτυλίδι με πέτρα, μία ασημένια ταυτότητα ή ένα βραχιόλι, ακόμη και σκουλαρικάκια για το αυτί του, πέραν των κλασικών μανικετόκουμπων, ή γραβατοπιάστρας...

J&W

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια