ΥΛΙΚΑ:
3 πατάτες χοντρές
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
2 αυγά
200γρ. άσπρο τυρί
6 κουταλιές της σούπας λάδι για τηγάνισμα
αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις βάζετε για 20 λεπτά σε αλατισμένο νερό που βράζει.
Τις κάνετε πουρέ, προσθέτετε το αλεύρι, τα αυγά τα οποία προηγουμένως τα έχουμε χτυπήσει,αλάτι,πιπέρι και το τυρί.
Τα ανακατεύετε ελαφρά και φτιάχνετε με τα χέρια σας μικρά μπαλάκια ή μικρά λουκανικάκια.
Τα αφήνετε να κρυώσουν.
Ρίχνετε τις κροκέτες σε καυτό λάδι,τις γυρνάτε για να ροδοκοκκινίσουν ομοιόμορφα.
Τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρετε ζεστές.
tokouzinakitispareas.blogspot.gr
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια