Οποιος αγαπάει το καλό φαγητό σε συνδυασμό με το καλύτερο δυνατό περιβάλλον θα πρέπει να επισκεφθεί τη μακρινή πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, η οποία διατηρεί τον επίζηλο τίτλο της «παγκόσμιας πρωτεύουσας της γαστρονομίας» και μάλιστα για έκτη συνεχή χρονιά.
Το Τόκιο λοιπόν παραμένει.....
σύμφωνα με τον οδηγό Mischelin, στην κορυφή της κατάταξής του, αν και μειώθηκε ελαφρώς ο αριθμός των εστιατορίων του με τρία αστέρια (από 16 σε 14).
Είναι η έκτη χρονιά που το Τόκιο τιμάται με την ανώτατη διάκριση από τους εκδότες του διάσημου οδηγού.
«Η ιαπωνική γκουρμέ μαγειρική είναι ακόμη πιο δημιουργική, περισσότερο εμπνευσμένη και ευρηματική σε σχέση με το παρελθόν» είπε ο Μισελέν Ελις, διευθυντής παγκοσμίως των οδηγών Michelin.
Θυμίζουμε ότι ο πρώτος οδηγός Michelin με εστιατόρια αποσκοπούσε στο να διευκολύνει τους οδηγούς στα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας αυτοκινήτων και εκδόθηκε το 1900.
Το σύστημα αξιολόγησης με τα αστέρια ποιότητας ξεκίνησε στη δεκαετία του 1920.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια