Kάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.
Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο για να μας δείξει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά, Νταϊάν Κόχυλα, μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο θα βλέπουμε αλλά θα μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.
Η Νταϊάν Κόχυλα είναι chef, συγγραφέας και γκουρού της ελληνικής κουζίνας και της υγιεινής διατροφής. Κατάγεται από την Ικαρία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όπου είναι λέκτορας σε θέματα υγιεινής διατροφής σε δύο πανεπιστήμια αλλά και σύμβουλος σεφ σε μεγάλα εστιατόρια. Το πρόσφατο βιβλίο της The Country Cooking of Greece επιλέχθηκε από τους New York Times ως ένα από τα 100 πιο αξιοσημείωτα βιβλία του 2012.
Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο για να μας δείξει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά, Νταϊάν Κόχυλα, μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο θα βλέπουμε αλλά θα μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.
Η Νταϊάν Κόχυλα είναι chef, συγγραφέας και γκουρού της ελληνικής κουζίνας και της υγιεινής διατροφής. Κατάγεται από την Ικαρία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όπου είναι λέκτορας σε θέματα υγιεινής διατροφής σε δύο πανεπιστήμια αλλά και σύμβουλος σεφ σε μεγάλα εστιατόρια. Το πρόσφατο βιβλίο της The Country Cooking of Greece επιλέχθηκε από τους New York Times ως ένα από τα 100 πιο αξιοσημείωτα βιβλία του 2012.
Τι θα φάμε σήμερα μαμά;
0 Σχόλια