.
Εύκολο, γρήγορο και γευστικό!!!
Τι χρειαζόμαστε:
2 γάλατα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 μικρή merenda
1 βανίλια
5-6 γεμιστά μπισκότα
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο «κάθεται» στο πάτο του μπολ)..
Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Λίγα μυστικά ακόμα:
Μη βάλετε όλη την ποσότητα της merenda αμέσως.
Ξεκινήστε με μερικές κουταλιές και προσθέστε μέχρι να σας αρέσει η γεύση.
Newsdiet.gr
2 γάλατα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 μικρή merenda
1 βανίλια
5-6 γεμιστά μπισκότα
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
Συνεχίζουμε βάζοντας την merenda και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε (γιατί το ζαχαρούχο «κάθεται» στο πάτο του μπολ)..
Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Λίγα μυστικά ακόμα:
Μη βάλετε όλη την ποσότητα της merenda αμέσως.
Ξεκινήστε με μερικές κουταλιές και προσθέστε μέχρι να σας αρέσει η γεύση.
Newsdiet.gr
0 Σχόλια