Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

THE LONE RANGER: ο Ντεπ ως Ινδιάνος Κομάντσι

Εχουν περάσει περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες από τότε που ο «Μοναχικός καβαλάρης» εισέβαλλε με τα άλογό του στα σπίτια μας, μέσω της μικρής οθόνης, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές.
Τώρα, ο Lone Ranger επιστρέφει με τον Τζόνι Ντεπ και τον Αρμι Χάμερ να κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Οι περιπέτειες ενός...
πρώην «κυνηγού» του Τέξας και του πιστού του φίλου, του Ινδιάνου Τόντο, που μάχονται στην Αγρια Δύση κατά της αδικίας, θα συναρπάσουν ξανά.
Καουμπόηδες και Ινδιάνοι που μάχονται με λευκούς αποίκους, αγέλες με καθαρόαιμα άλογα, το πρώτο τρένο και πολύ πιστολίδι, αναβιώνουν την εποχή της Αγριας Δύσης, όπου ο μασκοφόρος μοναχικός καβαλάρης και ο Τόντο προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη και να τηρήσουν τον νόμο, στην ταινία του Γκορ Βερμπίνσκι.
Ο Τζόνι Ντεπ μεταμορφώνεται, από πειρατής σε Ινδιάνο της φυλής Κομάντσι, για να υποδυθεί τον Τόντο. Με το κατάλληλο μακιγιάζ στο πρόσωπο και με ένα βαλσαμωμένο κοράκι στο κεφάλι, είναι πολύ πειστικός, όχι τυχαία.
Ο χολιγουντιανός σταρ στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι έχει ινδιάνικες ρίζες.
Η προγιαγιά του ήταν Ινδιάνα από τη φυλή των Τσερόκι και γι' αυτό τον ενδιέφερε να υποδυθεί τον Τόντο.
Η καταγωγή του αυτή είχε κάνει τη φυλή των Κομάντσι να τον κάνει επίτιμο μέλος της.
Εκτός του Ντεπ και του Αρμι Χάμερ που υποδύεται τον μοναχικό καβαλάρη που φοράει πάντα μάσκα, στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, ο Τομ Γουίλκινσον, ο Μπέρι Πέπερ και ο Χάρι Τρεντγουέι.
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο.
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια