Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Επαναστατι​κή επέμβαση για τα σπασμένα πλευρά

Μια νέα επαναστατική μέθοδος για την αποκατάσταση των σπασμένων πλευρών μειώνει δραματικά τον χρόνο αποθεραπείας των ασθενών, με αποτέλεσμα οι τραυματίες να επανέρχονται πολύ πιο σύντομα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο υποφέρουν από....
ανάλογα ατυχήματα και ένα από τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί τους ήταν να καταφέρουν να επισπεύσουν - όσο ήταν δυνατόν - τον χρόνο αποκατάστασης. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο όμως, καθώς η πιο συνηθισμένη μέθοδος θεραπείας συνιστούσε ....υπομονή και χορήγηση παυσίπονων, με αποτέλεσμα ο τραυματίας να πονάει μέχρι να γιατρευτεί, ακόμη κι όταν απλώς ανάσαινε.

Τώρα μια 2ωρη χειρουργική επέμβαση υπόσχεται πλήρη ανάρρωση του ασθενούς μέσα σε μόλις λίγες ημέρες και μάλιστα χωρίς καμία επιπλοκή.
Όπως εξηγούν οι ειδικοί, στον τραυματία, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, τοποθετούνται ειδικά ελάσματα, τα οποία στερεώνονται επάνω στα σπασμένα πλευρά με βίδες, προκειμένου να διατηρηθούν τελικά στο σωστό σημείο μέχρι την αποκατάσταση των οστών.

"Πλέον διαθέτουμε την τεχνολογία, προκειμένου να σταθεροποιήσουμε τα σπασμένα οστά και να τα τοποθετήσουμε ξανά στην ορθή τους θέση" δήλωσε στην "Daily Mail" ο χειρουργός Τομ Ρούτλετζ, που εργάζεται στο νοσοκομείο London Bridge της Βρετανίας, προσθέτοντας ότι, χάρη στη μέθοδο αυτή, "ελαστιχοποιείται ο πόνος για τον τραυματία, όπως και ο χρόνος αποκατάστασής του".
"δ"
τεσσα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια