Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αιτία το μολυσμένο νερό

Η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, που πριν από μερικές ημέρες υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού, πηγαίνει αρκετά καλά και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής για όλα όσα πέρασε και για το πώς ξεκίνησε το πρόβλημα στα....
νεφρά του, πριν από 15 χρόνια!
"Το 1997 βρισκόμουν με την εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών της Αργεντινής στο Μεξικό. Ήπια σόδα με πάγο, όμως το νερό ήταν μολυσμένο. Ταλαιπωρήθηκα από ίωση ενώ με πονούσε ο λαιμός μου, κάτι που κατέληξε σε νεφρική ανεπάρκεια", τόνισε ο 32χρονος εξτρέμ.
Για δώδεκα χρόνια ο Γκαλέτι είχε καταπολεμήσει το πρόβλημα με φαρμακευτική αγωγή, όμως, η υγεία του επιδεινώθηκε το 2009. "Στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκα (σ.σ.απέναντι στη Λάρισα τον Ιανουάριο του 2010) είχα 20 πίεση. Με το που τελείωσε ο αγώνας κατάλαβα πως δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ ξανά και για να αποφύγω τα χειρότερα αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο", υπογράμμισε.

Πλέον κοιτάζει μπροστά και ονειρεύεται την επιστροφή του στα γήπεδα με τη φανέλα της Εστουντιάντες, ομάδας από την οποία είχε αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα το 1977.
"Οι γιατροί με ενθαρρύνουν. Θα προσπαθήσω να επανέλθω σε ένα μήνα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια της Εστουντιάντες"
Χ.ΡΑΛ."Ε.Τ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια