Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ

Ολοένα παραπονιέσαι με τις φίλες σου ότι στην πόλη δεν γίνονται πράγματα δυναμικά, έξυπνα, πρωτοποριακά ρε παιδί μου.
Και ότι σιγά σιγά λιγοστεύουν επικίνδυνα οι σχετικοί χώροι, που μπορούν να σας εκφράσουν, να τους κάνετε στέκια σας και να αισθανθείτε πραγματικά άνετα.
Και επειδή μιλάμε για καλοπέραση....
και άρα απόλαυση, ε και κάτι σε πιο kinky δεν θα σε χαλούσε, σωστά;
Μπορεί αυτό που θα σου προτείνω να πέφτει κομματάκι μακριά, αλλά δεν ξέρεις τι ιδέες μπορεί να σου βάλω.
Και αν έχεις επιχειρηματικό μυαλό και το σχετικό δαιμόνιο, μπορεί ακόμη και να το φέρεις στα καθ’ ημάς, why not;

Το Love Joule (ναι, από τη γνωστή μονάδα μέτρησης στη Φυσική) είναι ένα μπαρ στην Ιαπωνία, στη συνοικία Shibuya του Τόκιο,
με αποκλειστικό γνώμονα δημιουργίας του τη γυναικεία απόλαυση. Η είσοδος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο στα κορίτσια, ενώ τα αγόρια μπαίνουν μόνο μετά από αυστηρό face control και εφόσον συνοδεύονται.
Και επειδή ακριβώς πρόκειται για μία girls only φάση, καταλαβαίνεις ότι δεν θα αντικρίσεις τίποτα το συμβατικό. Και έτσι είναι: όλος ο τοίχος του μπαρ, εκεί που περιμένεις να δεις μπουκάλια με ποτά, είναι γεμάτος με αναρίθμητους δονητές, κάθε είδους και προτίμησης. Οι πελάτισσες λοιπόν, αφού πιουν το ποτό τους, μπορούν να περάσουν στα διπλανά δωματιάκια, που διαθέτει το Love Joule, και να δοκιμάσουν άνετα όποιον ή όποιους προτιμούν.«Η δοκιμή είναι απολύτως ελεύθερη και δεν τίθεται κανένας περιορισμός», λέει εκπρόσωπος της επιχείρησης στο περιοδικό Spa!. «Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο αφιερωμένο στο γυναικείο αυνανισμό, και παράλληλα γίνουμε το νέο στέκι της γυναικείας νεολαίας, παρέχοντας την εξυπηρέτηση της αρεσκείας της». Οι κοπέλες φυσικά και συρρέουν στο μπαρ, και μάλιστα δηλώνουν κατενθουσιασμένες που μπορούν να βγουν για ένα ποτό, χωρίς να έχουν το άγχος ότι θα τους την πέσει ο παραμικρός.

Παράλληλα, στο χώρο του μπαρ έχει διαμορφωθεί ολόκληρο forum συζητήσεων περί του γυναικείου αυνανισμού, στο οποίο οι θαμώνες μπορούν να ανταλλάσσουν τις απόψεις του σχετικά, καθώς και να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους δονητή. «Ένας χώρος έκφρασης, ένας χώρος ελευθερίας στην καρδιά της πρωτεύουσας. Αν το πετύχουμε, πετύχαμε το στόχο μας», τονίζει η ιδιοκτήτρια, Megumi Nakagawa.Μπαρ αφιερωμένο στο γυναικείο αυνανισμό, λοιπόν. Δεν μπορείς να πεις, σου έδωσα μπόλικη τροφή για σκέψη. Και επιχειρηματικές ιδέες, που θα σου προκαλέσουν λιγότερο πονοκέφαλο, και άμεσο ανταποδοτικό όφελος. Δεν το λες και λίγο….
 ww.marymary.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια