Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μιμή: μιλά για μπότοξ και πάρκινσον

Είδα στο περιοδικό την ανανεωμένη Μιμή Ντενίση!
Μα τι έκανε και ανανεώθηκε;
Ποιο είναι άραγε το μυστικό της, γιατί στις φωτογραφίες έδειχνε με τα δίμετρα πόδια της, πιο κούκλα και από τη Ζιζέλ (βρε τύφλα να έχει και η Ναόμι Κάμπελ, που την λες και βετεράνο στις πασαρέλες αλλά είναι και νεότερη από τη Μιμή!)!
Μην είναι το photoshop;
Η μήπως είναι
το μπότοξ που ήρθε η επιδερμίδα της Ντενίση και έγινε τσίτα.
«Μια φορά έκανα μπότοξ επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδια μου και δεν το ξκαναέκανα γιατί δεν έπιασε. Δεν θα ήμουν, όμως, αρνητική σε ένα mini lifting»,είπε η Μιμή που βρέθηκε με μια ρυτίδα και δεν ήξερε πώς να την ξεφορτωθεί!

Το ήξερες εσύ ότι ακουγόταν ότι το κορίτσι- τέτοια κούκλα που την βλέπω και την φτύνω- υπέφερε γιατί κάποιοι είπαν ότι έπασχε από πάρκινσον;
Ε λοιπόν ναι, έτσι έλεγαν οι φαρμακόγλωσσες!
«Αυτό είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα! Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαρρέουν αυτά τα πράγματα. Αυτό δείχνει το μέγεθος της κακίας τους. Ένας άνθρωπος που εμφανίζεται συνέχεια στην τηλεόραση, έχει κάνει δεκάδες συνεντεύξεις, δίνει παραστάσεις, είναι δυνατόν να είναι άρρωστος;», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός και δεν έκρυψε ότι η όλη φάση την πείραξε τονίζοντας ότι «και η κακία πρέπει να έχει όρια».

Η Μιμή Ντενίση, όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτά είπε και άλλα όπως για παράδειγμα ότι περιμένει ακόμα τον μεγάλο έρωτα- και να ευχηθούμε να έρθει γρήγορα- και οι άνδρες δεν την έχουν κουράσει καθόλου, ενώ με την κόρη της, που είναι πια στην εφηβεία, ρίχνουν έναν τσακωμό κάθε μέρα, ακόμα και για τα φαγητά που η Μαριτίνα μαγειρεύει!

Τι να κάνεις δεν είναι εύκολο και για αυτή τη μάνα να μένει έτσι κορμάρα, σαν να είναι 20άρα!
Η Μιμή όμως μην την βλέπεις χαλαρή και κουλ, από ζήλια έχει περάσει πολλά, Βάσανα σου λεω μεγάλα:
«Έχω ζήσει τεράστιες σκηνές ζηλοτυπίας. Έχουν βάλει κοριό για να με παρακολουθούν στο τηλέφωνό μου, έχουν βάλει καρέκλα στο Πεδίον του Άρεως που είναι απέναντι στο σπίτι μου για να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, έχουν πηδήξει από την ταράτσα του κτιρίου μου στο μπαλκόνι για να δουν ποιος είναι μέσα.
Μια φορά ένας με κυνηγούσε για να με μαχαιρώσει κιόλας, επειδή πίστευε ότι μου άρεσε κάποιος άλλος», είπε η Μιμή στο ΟΚ, που σου λέει τέτοια πάθη βγάζει στους άντρες που χάνουν την μπάλα για πάρτη της!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια