Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βασιλικα μυστικα

Πώς άραγε είναι η καθημερινότητα ενός πρίγκιπα και της συζύγου του;
Είναι ο κόσμος τους γεμάτος χρυσόσκονη;
Φαίνεται πως, στην περίπτωση του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας, όλα αυτά είναι απλώς... υπερβολές.

Οικογενειακές σχέσεις:
Και πριν ακόμη στεφθεί πριγκίπισσα, η Kate διατηρούσε άψογες σχέσεις με τον κουνιάδο της, τον «άτακτο» πρίγκιπα Harry. Πολύ συχνά και πριν από το γάμο τους, εκείνος ήταν μαζί τους στις δημόσιες εξόδους τους, ενώ την ημέρα του γάμου τους ήταν η ψυχή του δεύτερου –και λιγότερο επίσημου– γαμήλιου πάρτι. Ο Harry πολύ συχνά βρίσκεται με τη νύφη του στις επίσημες οικογενειακές εκδηλώσεις και είναι εκείνος που μπορεί σε δευτερόλεπτα να την κάνει να ξεκαρδιστεί στα γέλια, ακόμη κι αν το πρωτόκολλο επιτάσσει λιγότερο αυθορμητισμό σε τέτοιου είδους δημόσιες εμφανίσεις της βασιλικής οικογένειας.
Διακόσμηση
Ανάμεσα στα άλλα της καθήκοντα, η Kate έχει αναλάβει, με τη βοήθεια ομάδας ειδικών, να διακοσμήσει το παλάτι Kensington, την επίσημη πριγκιπική κατοικία – και δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στο έργο αυτό.
Shopping
Με τη συμπλήρωση των 30 του χρόνων, στα τέλη Ιουνίου, ο William κληρονόμησε και επισήμως τη μισή από την περιουσία της μητέρας του, περίπου 15,5 εκατομμύρια λίρες. Η σύζυγός του, ωστόσο, από την πρώτη ημέρα της ως πριγκίπισσα, αγόραζε με χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα περισσότερα φορέματά της. Για το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα Alexander McQueen που φόρεσε πέρυσι το καλοκαίρι, υπήρξε και ένας εύστοχος τίτλος σε βρετανική εφημερίδα: «Δεν πληρώνει η βασίλισσα τα ρούχα της Kate!». Πάντως, η πριγκίπισσα, με την ίδια ευκολία που επιλέγει ένα ακριβό φόρεμα γνωστού οίκου, ψωνίζει και από τα καταστήματα Zara, όπως ακριβώς οι κοινές... θνητές!
Ερωτευμένοι
Παρά το φλεγματικό χαρακτήρα του, τυπικό για Βρετανό, και τους περιορισμούς του πρωτοκόλλου όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις, ο πρίγκιπας William συμπεριφέρεται στη σύζυγό του όπως κάθε άλλος ερωτευμένος άντρας. Του αρέσει να της κάνει εκπλήξεις, είναι ρομαντικός και πολύ συχνά της προσφέρει λουλούδια.
Pippa missing
Μετά το γάμο, η αδελφή της Kate, Pippa, έγινε πολύ δημοφιλής. Όμως, μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Παρίσι, όπου ένας φίλος της έτεινε ένα ψεύτικο πιστόλι προς τους φωτογράφους, η αδελφή της πριγκίπισσας περιόρισε αισθητά τις δημόσιες εμφανίσεις της, ύστερα και από παρότρυνση της οικογένειάς της.
Tο 24ωρο του πιλότου
Ο πρίγκιπας ξυπνά στις 7 το πρωί για την αναφορά στην αεροπορική βάση του Anglesey, όπου υπηρετεί ως πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης. Ως αξιωματικός της Βασιλικής Αεροπορίας, έχει σημαντικά καθήκοντα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει επικοινωνία με τη βασιλική οικογένεια και οργανώνει ταξίδια και άλλες υποχρεώσεις. Τα βράδια, αν δεν μείνει στο Anglesey, επιστρέφει στο Λονδίνο, για να είναι μαζί με την Kate.
Μία πριγκιπική μέρα
H πριγκίπισσα ξυπνά στις 7 το πρωί, κάνει τη γυμναστική της και τρώει το υγιεινό, πρωτεϊνούχο πρωινό της. Μετά από μια σύντομη βόλτα με το σκύλο της, Lupo, στο πάρκο και την επίσημη ενημέρωση από τη γραμματέα της για τις υποχρεώσεις της, θα ασχοληθεί με τα φιλανθρωπικά events στα οποία συμμετέχει, ή θα δεχτεί κάποιες εθιμοτυπικού χαρακτήρα επισκέψεις. Αν ο σύζυγός της βρίσκεται στο Λονδίνο, θα μείνουν στο σπίτι με φίλους, ή θα του μαγειρέψει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια