Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι διακοπές των πολιτικών

Στην Μεσσηνία, την ιδιαίτερη πατρίδα του, για τρεις μέρες θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και διακοπές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλοςέχει φύγει ήδη για την Σκόπελο με την σύζυγό του για λίγες στιγμές ηρεμίας, ενώ οικογενειακές διακοπές στα Τρίκαλα πραγματοποιεί ο ....

πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Τις διακοπές του πρωθυπουργού πάντως συνοδεύει η αγωνία του πακέτου μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ που πλέπει να κλειδώσει το συντομότερο,καθώς αναμένονται επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο πρωθυπουργός ταξίδεψε μέχρι την Μεσηηνία για να εγκαινιάσει μεταξύ άλλων το μουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στην Πύλο και να συναντηθεί μεπαράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γιορτάζοντας το Δεκαπενταύγουστο.
Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιεί τις διακοπές του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας μακριά από τις συγκρούσεις εντός του Κοινοβουλίου σε χωριό του Ρεθύμνου με την γυναίκα του και τα μικρά παιδιά τους.
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, που βρέθηκε στις αρχές του μήνα στην Πάρο μετά της συζύγου για διακοπές θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα, ενώ η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα δεν θα απομακρυνθεί από το κλεινόν άστυ.


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια