Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λονδίνο 2012 Τελετές Έναρξης και Λήξης Παραολυμπιακών

Σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη των Ολυμπιακών, τα μάτια του κόσμου θα συνεχίσουν να είναι στο Λονδίνο για την Τελετή Έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Stephen Daldry (Billy Elliot), ηγείται της ομάδας πίσω από την τελετή, η οποία έχει ένα cast πάνω από 3.000 εθελοντές, σε αποκατάσταση στρατιώτες, παιδιά και επαγγελματίες.
Το θέμα θα είναι ο «Διαφωτισμός»...

το πρόγραμμα γιορτάζει τη συμμετοχικότητα των Παραολυμπιακών Αγώνων, συμπεριλαμβάνει μια  μύγα "Aerobility" και ακροβατικές παραστάσεις απίστευτες σε 35 εξέδρες πάνω από το δάπεδο του γηπέδου.
Παρέλαση των Παραολυμπιακών αθλητών, με πάνω από 4.000 αθλητές από 162 χώρες.
Η τελετή κορυφώνεται με τη φλόγα, η οποία θα κάει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.
Τελετή Λήξης Παραολυμπιακών

Ονομάζεται "Φλόγα του Φεστιβάλ», η Τελετή Λήξης Παραολυμπιακών Αγώνων θα φέρει τους Παραολυμπιακούς στο τέλος και θα δούμε την επίσημη παράδοση της σκυτάλης του 2016 Host πόλης Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η τελετή αστέρων Grammy και Brit, βραβευμένο συγκρότημα Coldplay και ένα cast από σχεδόν 2.000 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με ένα δυναμικό διεθνές ακροατήριο των 750 εκατ. ευρώ, αναμένουν μουσική, γιορτή και την εντυπωσιακή διοργάνωση που το Coldplay είναι διάσημο.

Η τελετή επιστρέψει στο Ολυμπιακό Στάδιο για τελευταία φορά, μαζί με τουςσημαιοφόρους των χωρών.

Και η Παραολυμπιακή Φλόγα από την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων, στη συνέχεια σβήνει σηματοδοτεί το τέλος της εποχής του Λονδίνου και των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών στην πόλη υποδοχής του Λονδίνου το 2012.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια