Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Two and a half men

Μπορεί να μην έστρωσαν κόκκινο χαλί για να τους υποδεχτούν, αλλά έβαλαν δύο παρουσιαστές τους να χορέψουν στους ρυθμούς τους.
Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά και τη Μαρία Ηλιάκη που ανέλαβαν να... προϋπαντήσουν τον Τσάρλιν Σιν και τον Αστον Κούτσερ για λογαριασμό του Alpha.
Οι δύο παρουσιαστές συμμετείχαν στο τρέιλερ που έκανε το κανάλι της Κάντζας προκειμένου να....

 διαφημίσει την προβολή της ξένης σειράς.

Το concept των τρέιλερ θέλει τους «κατοίκους» του Alpha, τη Μαρία και τον Θέμη, να έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους που θα προβληθεί το «Two and a half men». Ετσι, ενώ η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζεται στο καμαρίνι της για να βγει στην εκπομπή «Δέστε τους», ακούει τη μουσική της σειράς. Οσο λοιπόν η παρουσιάστρια βάφεται, ακούει το «Men, men, men» και μηχανικά συγχρονίζει τις κινήσεις της με τη μουσική, ενώ η κάμερα «αποκαλύπτει» ότι πάνω στον καθρέφτη της έχει φωτογραφία το logo της σειράς.

Στο ίδιο κλίμα είναι και το τρέιλερ με τον Θέμη Γεωργαντά, που ενώ γράφει στο κομπιούτερ του, ακούγεται το «Men, men, men» και ο γνωστός παρουσιαστής αρχίζει να κουνά το κεφάλι του ρυθμικά στους ήχους του τραγουδιού. Οταν μάλιστα σηκώνεται από τη θέση του, η κάμερα εστιάζει στην οθόνη του υπολογιστή του που έχει για wallpaper το logo της σειράς.

Τα γυρίσματα για τα δύο τρέιλερ του Alpha γυρίστηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα και κράτησαν πολύ λίγη ώρα αφού και οι δύο παρουσιαστές ήξεραν πολύ καλά τι να κάνουν: έπρεπε απλώς να... παρασυρθούν στο άκουσμα της μουσικής και να το χαρούν! Ετσι κι έκαναν αφού άλλωστε και οι δύο παρακολουθούν τη σειρά και ως fans της ξέρουν πολύ καλά το μουσικό θέμα της.

Αξίζει πάντως να πούμε ότι είναι η πρώτη φορά που δύο γνωστοί παρουσιαστές «επιστρατεύονται» για να διαφημίσουν μια άλλη εκπομπή, πόσο μάλιστα όταν αυτή είναι ξένη σειρά. Αυτό αποδεικνύει πόσο πολύ ποντάρουν στον Alpha στην προβολή της αμερικανικής σειράς, η οποία άλλωστε έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει προβληθεί.

Η σειρά «Two and a half men» είναι μία από τις δημοφιλέστερες και μακροβιότερες κωμικές σειρές όλων των εποχών και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον Alpha από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Οι τηλεθεατές καθημερινά στις 21.00 το βράδυ θα παρακολουθούν δύο επεισόδια και όλο το καλοκαίρι θα προβληθούν ο 7ος και ο 8ος κύκλος, με πρωταγωνιστή τον Τσάρλι Σιν, ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί ο 9ος κύκλος, με πρωταγωνιστή τον Αστον Κούτσερ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια