Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νυφικά από την Jessica Simpson

H Jessica Simpson, πρώην τραγουδίστρια και νυν στάρλετ και σχεδιάστρια παπουτσιών, αφού είδε ότι η καριέρα της στο τραγούδι δεν απέφερε καρπούς μιας και ανταγωνιζόταν την Britney Spears η οποία τότε βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, αποφάσισε να ασχοληθεί με την μόδα.
Και καλά έκανε μιας και η συλλογή παπουτσιών που....

 σχεδίασε είχε μεγάλη επιτυχία.
Το νέο της βήμα στο χώρο της μόδας είναι η δημιουργία νυφικής σειράς, ενώ όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες πρόκειται να χρησιμοποιήσει το σχέδιο του δικού της νυφικού σαν σημείο αναφοράς για την δημιουργία των νέων νυφικών που θα φέρουν το όνομά της.
Μάλιστα άτομο από το φιλικό της περιβάλλον αναφέρει πως η δημιουργία νυφικών ήταν κάτι που πάντα ήθελε. Ενώ η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά πως "είναι ταλαντούχα και ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες να φορούν". "Η Jessica έχει καμπύλες όπως κάθε κορίτσι και κάθε γυναίκα γι' αυτό τα νυφικά θα απευθύνονται σε όλες."
Το πότε θα είναι ολοκληρωμένη η συλλογή των νυφικών και πότε θα διατίθεται στα καταστήματα δεν το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά για περισσότερες πληροφορίες για τις υποψήφιες νυφούλες stay tuned :)
♡chocolacta♡

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια