Μία θέση στο βιβλίο Γκίνες εξασφάλισε το εστιατόριο Trattoria Giancarlo της Κρακοβίας, παρασκευάζοντας το μεγαλύτερο λαζάνι στον κόσμο προς τιμήν της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ιταλίας, οι παίκτες της οποίας διανυκτέρευσαν σε γειτονικό ξενοδοχείο στην πολωνική πόλη.
Χρειάστηκαν δέκα ώρες και ενισχυμένο προσωπικό για να πάρει μορφή το λαζάνι–τέρας, που ζύγιζε περίπου πέντε τόνους και φάνηκε αρκετό για να θρέψει 10.000 άτομα.
Χρειάστηκαν δέκα ώρες και ενισχυμένο προσωπικό για να πάρει μορφή το λαζάνι–τέρας, που ζύγιζε περίπου πέντε τόνους και φάνηκε αρκετό για να θρέψει 10.000 άτομα.
0 Σχόλια