Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τόνι Μαυρίδης: πως καταστράφηκε η Έλενα

Δεν χρειάζονται πρόλογοι για μία συνέντευξη με τόσο γνωστό θέμα.
Αρκεί μια, σχολαστική, επί λέξη...απομαγνητοφώνηση σε μία συνέντευξη που έχει καταγραφεί και σε βιντεοκασέτα.....

- Μανώλης: Είδα φωτογραφίες του σπιτιού από κάθε γωνιά. Το πουλάτε στ' αλήθεια έτσι;

- Τόνι Μαυρίδης: Ναι έχω βάλει πωλητήριο

- Μανώλης: Οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι, που είδαμε στη Real και που κάναμε και μεις ως Freegossip αναπαραγωγή, από ποιον δόθηκαν;

- Τόνι Μαυρίδης: Λογικά η εφημερίδα τις πήρε από το μεσιτικό γραφείο.

- Μανώλης: Ή το μεσιτικό γραφείο τις έδωσε ή η Έλενα ή εσύ...

- Τόνι Μαυρίδης: Το μεσιτικό γραφείο δεν τις έδωσε, γιατί εγώ μίλησα πριν λίγο μαζί τους. Μπήκανε μέσα, το είδανε...αυτό δεν είναι και κάτι κρυφό. Δεν είναι κακό

- Μανώλης: Σ΄ ενοχλεί να βγαίνουν τόσες λεπτομέρειες από την προσωπική σας ζωή με τη Έλενα; Κάθε τρεις και λίγο κάτι μαθαίνουμε.

- Τόνι Μαυρίδης: Από τη στιγμή που είσαι γνωστό πρόσωπο όπως η Έλενα, δεν γίνεται να το αποφύγεις. Μ' ενοχλεί όταν δεν ακούγονται αλήθειες και ακούγονται τα ψέματα

- Μανώλης: Όταν ακούγονται διάφορα όπως το ότι ο Τόνι είναι ανεπάγγελτος, αναγκάζεσαι να βγεις να πεις τη δική σου άποψη; Αν είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα;

- Τόνι Μαυρίδης: Το να βγαίνεις έξω και να λες τι δουλειά κάνεις, φυσικά και δεν είναι κακό. Εμένα η δουλειά μου, είναι μουσικός. Γράφω τραγούδια. Αυτή είναι η δουλειά μου και την κάνω από 16 χρονών. Τώρα το ότι ο κόσμος δεν το γνώριζε, ήταν καθαρά δική μου επιλογή΄, γιατί ήμουνα με την Έλενα. Δεν είχα κανέναν λόγο να πάω να το δημοσιεύσω. Αλλά,...επειδή έβλεπα και άκουγα διάφορα, όπως "Ο Τόνι τελικά τι ήτανε; Ένας χαραμοφάης; Ένας που έτρωγε μόνο τα λεφτά της Έλενας;

- Μανώλης: Καλά αυτό ακούγεται πάρα πολύ. Αφού στο Freegossip...

- Τόνι Μαυρίδης: Ωραία! Αφού και τώρα που μπήκα στο site, κάθονται και γράφουν πως η Έλενα πουλάει το σπίτι 650 χιλιάρικα και μεγάλη χάρη κάνουν στον...χαραμοφάη που του δίνει τα μισά.
Δεν μ' αρέσει να μπαίνω και στη διαδικασία να διαβάζω και όλα τα σχόλια. Απλώς ο κόσμος θέλω να ξέρει και ποιος είναι ο ρόλος ο δικός μου..

- Μανώλης: Με λίγα λόγια...

- Τόνι Μαυρίδης: Με λίγα λόγια ισχύει το εξής: Ο Τόνι δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα..κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας - όχι όλες - τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ.

- Μανώλης: Αυτό γιατί δεν το ήξεραν πολλοί;

-Τόνι Μαυρίδης: Ο Τόνι ως γνωστόν, δεν έβγαινε ποτέ στα κανάλια. Δεν ήταν η δουλειά του. Δεν είχε λόγο να το κάνει από τη στιγμή που ήταν καλά με τον εαυτό του και η Έλενα καλά μ' αυτόν.
- Μανώλης: Μ' όλα αυτά που βγαίνουν όμως στην επικαιρότητα, μου δίνετε την εντύπωση πως προσπαθεί ο καθένας σας να βρει το δίκιο του μέσω του τύπου. Δεν μου άρεσε καθόλου που είδα την ίδια την Έλενα να βγαίνει στον Κωστόπουλο και ν' αδειάζει τόσο πολύ τα προσωπικά της. Χρησιμοποιείτε τον τύπο για να διεκδικήσει ο καθένας το δίκιο του;

- Τόνι Μαυρίδης: Όχι, δεν είναι αυτό που νοιώθω. Με την Έλενα τα είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Είπαμε, χωρίζουμε, τελείωσε αυτό το πράγμα ρε παιδί μου, ο καθένας θα πάρει αυτό που δικαιούται. Η κατάληξη ήταν - το χω ξαναπεί στο "Θέμα" αυτό - να διεκδικεί να να μου πάρει τα μηχανήματα από ένα στούντιο που έχω στο Ελληνικό. Διεκδικεί να μου πάρει αυτά τα μηχανήματα.

- Μανώλης: Συνεχίζει;

- Τόνι Μαυρίδης: Συνέχιζε. Γιατί προχθές μάθαμε ότι αποσύρει όλα τα εξώδικα και όλες τις αγωγές

- Μανώλης: Αυτό δεν δείχνει πολύ καλή διάθεση; Κρύβει κάτι άλλο;

- Τόνι Μαυρίδης: Έτσι όπως θέτουν το θέμα τα περιοδικά, ναι, δείχνει μια πολύ καλή διάθεση. Αλλά εγώ, πιστεύω πως δεν είναι ο λόγος αυτός. Την καλή διάθεση, θα μπορούσαμε να την έχουμε και πριν έξι μήνες. Θα μπορούσαμε να την έχουμε και πριν τρεις μήνες και πριν έναν μήνα.

- Μανώλης: Άρα, ποιος είναι ο λόγος;

- Τόνι Μαυρίδης: Εγώ πιστεύω, είμαι σίγουρος, πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια, είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας του καλού παιδιού - και ήτανε - με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν.

- Μανώλης: Δηλαδή επέλεξε αυτήν την κίνηση για να σώσει την κατάσταση;

- Τόνι Μαυρίδης: Βγήκαν μερικοί και είπανε ότι αυτό, είναι προς τιμήν της. Πως μου έκανε χάρη. Εμένα, δεν μου έκανε χάρη η Έλενα.

- Μανώλης: Οι ίδιοι που διέδωσαν πως τα βρήκατε εξωδικαστικά, οι ίδιοι περνάνε ένα στυλάκι πως η Έλενα είναι πολύ καλή και σου χαρίζει πράγματα.

-Τόνι Μαυρίδης: Ναι, έτσι φαίνομαι εγώ τελικά. Πως η Έλενα είναι υπεράνω και ο Τόνι...Το ερώτημα μου είναι ένα εμένα: Γιατί στέλνεις εξώδικα και αγωγές και ξαφνικά αυτά τα παίρνεις πίσω; Για ποιο λόγο;

- Μανώλης: Δεν έχει λες δικαίωμα ν' αλλάξει διάθεση;

- Τόνι Μαυρίδης: Φυσικά και έχει δικαίωμα, αλλά και πάλι σου λέω πως πιστεύω ότι αυτό, γίνεται για έναν σκοπό.

- Μανώλης: Για πες τον σκοπό

- Τόνι Μαυρίδης: Ο κόσμος, στο κύκλωμα της, κάποια στιγμή γύρισε εις βάρος της. Θεώρησαν πως ο Τόνι αν ήταν ένας παραγωγός στο πλευράς της, φυσικά και δικαιούται τα μισά. Τη μισή περιουσία.
Έπρεπε λοιπόν να βγουν και να πουν: Είμαστε καλοί άνθρωποι και τραβάμε πίσω όλες τις αγωγές και τα εξώδικα". Για διαφημιστικούς λόγους!

- Μανώλης: Έχασε και στα μάτια του κόσμου αρκετά;

- Τόνι Μαυρίδης: Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, το καταστρέψαμε μέσα σε έξι μήνες

- Μανώλης: Το κατέστρεψες εσύ μ' αυτή, μόνη της ή εκείνη μαζί με τους γύρω απ' αυτήν;

- Τόνι Μαυρίδης: Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες

- Μανώλης: Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Πως καταστράφηκε;

- Τόνι Μαυρίδης: Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ.

- Μανώλης: Πιο συγκεκριμένα;

- Τόνι Μαυρίδης: Δεν θα πως κάτι πιο συγκεκριμένο. Ο κόσμος ξέρει. Ο κόσμος θα καταλάβει. Ό, τι χτίσαμε με την Έλενα σ' αυτά τα δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε μέσα σε έξι μήνες.

- Μανώλης: Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος

- Τόνι Μαυρίδης: Θα στο πω διαφορετικά τότε. Η απόφαση είναι να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε,
και είπε: "Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία". Αυτό.Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. "Εγώ, φεύγω, τρελάθηκα, φεύγω Σουηδία. "ο.κ.;" "Ο.κ.
Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε "ίσως είναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής. Αυτό το άκουσαν πόσες χιλιάδες άτομα. Άρα, φεύγεις, ξαναγυρίζεις μετά το καλοκαίρι και τι έχει αλλάξει μέσα σ' αυτόν το καιρό; Ήταν μια πρόταση του Πάριου, ήταν μια πρόταση από τον Antenna, και τι πας και λες μετά; "Τόνι βγες έξω από το σπίτι"; Που εγώ πληρώνω το χαράτσι, το ρεύμα το νερό και όλα τα έξοδα που έχει ένα σπίτι; Ξαφνικά έρχεσαι πίσω και ζητάς, εγώ να βγω έξω στους δρόμους; Αυτό το λέω επειδή μου είπες πως πήρε πίσω τα εξώδικα.

- Μανώλης: Καταλαβαίνω πως δεν είναι πολύ εύκολο να γίνεις συγκεκριμένος...

- Τόνι Μαυρίδης: Κοίταξε επειδή έχουν γίνει και τόσα πράγματα, μου έρχονται ένα-ένα στο κεφάλι. Είναι μια συνέντευξη τεράστια

- Μανώλης: Για δώδεκα χρόνια

- Τόνι Μαυρίδης: Ναι. Αν τα βάλεις από την αρχή μέχρι το τέλος είναι σίριαλ. Άμα έγραφα βιβλίο, μπορεί να γινόταν και μπεστ σέλερ

- Μανώλης: Θεωρείς λοιπόν για συνοψίσουμε, πως στα τελευταία επεισόδια, η Έλενα το παίζει καλή επειδή έχει λόγους

- Τόνι Μαυρίδης: Η Λένα είναι καλή. Το παίζει υπεράνω.

- Μανώλης: Είπες εκτέθηκε. Κατέστρεψε το προφίλ της με διάφορες εμφανίσεις...

- Τόνι Μαυρίδης: Όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που κάθε καλοκαίρι κάνεις τριάντα συναυλίες σε..γήπεδα με δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες άτομα και φτάνεις το 2012 να κάνεις πέντε συναυλίες σε κλαμπάκια και σε χώρους που εμείς τους λέμε "αρπαχτές", τότε πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά. Κάτι έχουμε χαλάσει. Δεν λέω πως είναι η Έλενα που το χαλάει όλο αυτό, γιατί οι τραγουδιστές, είναι το προϊόν.

- Μανώλης: Ναι, αλλά έτσι όπως το λες, φταίει η Έλενα. Αν μου πεις να πέσω στο γκρεμό και σ' ακούσω..

- Τόνι Μαυρίδης: Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Έκανε ότι της έλεγαν. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες. Και αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της. Γιατί κανένας δεν την αγαπά γι αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα. Δεν την βλέπουν σαν τίποτα άλλο.Οι άνθρωποι που είναι τριγύρω της δεν έχουν την πείρα που πρέπει να έχει κάποιος. Κι όταν μιλάω γι ανθρώπους, δεν μιλάω για τη SONY.

- Μανώλης: Μιλάς για συγκεκριμένους μάνατζερ;

- Τόνι Μαυρίδης: Μιλάω για τους "Πιανίστες" της. Αυτοί, τα πράγματα, τα χουν καθοδηγήσει πάρα πολύ λάθος.

- Αυτό που θα σου πως τώρα, το χω γράψει στο Freegossip. Θα το λεγα και στην ίδια αν αυτός ο...Κουτράκης (δημόσιες σχέσεις) την έφερνε σ' επαφή μαζί μου όπως τουχα ζητήσει: Την είδα δύο φορές το λιγότερο, να μιλάει στην κάμερα του Star και να μου φαίνεται πολύ πιωμένη. Σκνίπα. Παραμιλούσε. Εσύ, πιστεύεις το ίδιο; Κι αν είδες το ίδιο, τι λες;

- Τόνι Μαυρίδης: Εγώ δεν ξέρω αν ήταν πιωμένη ή όχι, γιατί εγώ την Έλενα, έτσι την είχα δίπλα μου κάθε μέρα. Οπότε, δεν ξέρω πότε ήταν πιωμένη και πότε όχι. Κατάλαβες τι λέω;

- Μανώλης: Προσπαθώ..

- Τόνι Μαυρίδης: Πιστεύω στον Κωστόπουλο ξεκαθάρισε πολύ καλά τα πράγματα αν πίνει ή όχι. Είπε "΄Πίνω όπως όλος ο κόσμος. Όταν βγαίνω έξω στα μπουζούκια".

- Μανώλης: Το θέμα είναι, αν με αυτόν το τρόπο ομιλίας έκανε κακό στην εικόνα της;

- Τόνι Μαυρίδης: Ναι, είναι όλα αυτά τα πράγματα μαζί. Είναι όλα μαζί. Είναι από τις κακές εμφανίσεις, τις κακές επιλογές που έχει κάνει από τον Απρίλιο του 2011 που χωρίσαμε, οι επιλογές, ακόμα και τα τραγούδια. Μην ξεχνάμε, πως τα τραγούδια που τραγουδούσε, περνούσαν πρώτα από μένα. Τα ενέκρινα εγώ. Αυτή τη δουλειά κάνει ο παραγωγός. Από την ημέρα που χωρίσαμε, δεν υπάρχει δίπλα της ο σωστός άνθρωπος. Θα μου πεις, δεν μπορεί να το κρίνει η Έλενα; Μπορεί. Το τι θέλει ο Έλληνας, εγώ το ξέρω καλύτερα.

- Μανώλης: Οι λάθος κινήσεις της λοιπόν είναι αν τις απαριθμήσουμε, πρώτον οι λάθος εμφανίσεις...

- Τόνι Μαυρίδης: Γενικότερα οι λάθος εμφανίσεις στα μαγαζιά και ξέρουμε πολύ καλά. Στα διάφορα μαγαζιά που έχει πάει και έχει πει κάποια πράγματα...

- Μανώλης: Όπως για παράδειγμα το " είσαι πολύ μουνάρα" στη Θεοδωρίδου;

- Τόνι Μαυρίδης: Εγώ αυτό δεν θα επέτρεπα ποτέ να συμβεί. Θα ήμουν δίπλα της, θα την τσιμπούσα, δεν ξέρω τι θα έκανα. Είναι μια αυθόρμητη κοπέλα και βγάζει έναν αυθορμητισμό. Ο κόσμος όμως αυτό δεν το ξέρει. Εγώ θα ήμουν εκεί και θα την προστάτευα. Δεν υπάρχει κάποιος εκεί, να την προστατέψει. Λάθος κινήσεις είναι οι έξοδοι που έχει κάνει, λάθος κινήσεις είναι τα τραγούδια, οι επιλογές τους, λάθος κινήσεις είναι οι λάθος συνεργάτες με τους οποίους τραγουδάει στα νυχτερινά μαγαζιά και οι συναυλίες που θα κάνει.

- Μανώλης: Τόνι, δεν πρέπει ν' αφήσουμε το θέμα του ποτού. Αν κάποιος πίνει εννοείται πως δεν είναι ο εαυτός του. Χάνει τη μπάλα και εκτίθεται. Αν λοιπόν συμβαίνει κάτι τέτοιο και με την Έλενα, δεν είναι αυτή που γνώρισες πριν δώδεκα χρόνια...

- Τόνι Μαυρίδης: Ναι, αλλά εγώ έχω ακούσει και το άλλο Μανώλη. Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ό, τι - το είπαν και στη συνέντευξη με τον Κωστόπουλο - ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει. Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι.

- Μανώλης: Τώρα είπες ωραίο τίτλο

- Τόνι Μαυρίδης: Όχι, αυτό, δεν το είπα εγώ. Το πε ο Κωστόπουλος. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι η Έλενα διεκδικεί τα πάντα, να πάρει τα μηχανήματα του Τόνι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας της; Άρα, θες να ΜΕ ΓΑΜΉΣΕΙΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙΣ.

- Μανώλης: Αυτό που είπες είναι φοβερός τίτλος. Τον βάζω;

- Τόνι Μαυρίδης: Βάλτο!
Θέλω Μανώλη να τονίσουμε κάτι. Σήμερα μπήκα στο Freegossip και δεν σου κρύβω ότι το διαβάζω γιατί μ' αρέσει και είναι και διασκεδαστικό. Όπως ενοχλούν τα σχόλια τον κάθε άνθρωπο, ενόχλησε και μένα κάτι: Ο κόσμος νομίζει ότι το σπίτι το πουλάει η Έλενα και μου κάνει και χάρη και μου δίνει και τα μισά λεφτά. Εγώ έχω δουλέψει γι αυτό το σπίτι Μανώλη. Αυτό.
Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/12, 12:06 π.μ.

    εγω δεν εχω καταλαβει ποσο χαλια τα εκαναν μεταξυ τους! και απ οτι καταλαβα ο τονυ λεει οτι οντως η παπαριζου πινει! ετσι δν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή