Γρήγορες και νόστιμες, ένα τέλειο συνοδευτικό για ψητό κρέας.
Υλικά
10-12 μέτριες πατάτες
βούτυρο
σάλτσα σόγια
αλουμινόχαρτο
Εκτέλεση
Πλύντε πάρα πολύ καλά τις πατάτες πάνω σε τρεχούμενο νερό, τρίψτε τα με σφουγγάρι να καθαρίζουν από το χώμα, τυλίξτε την κάθε πατάτα με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, σαν καραμελίτσα.
Όχι πολύ σφιχτά, αραδιάστε τα στη σχάρα του φούρνου. Ψήστε τα για 45 λεπτά περίπου.
Μπορείτε να τα βάλετε με οποιοδήποτε ψητό κρέας κάνετε στο φούρνο.
Σερβίρετε τα με ένα κομματάκι βούτυρο και σάλτσα σόγια (η σόγια είναι αλμυρή γιαυτό δεν χρειάζεται αλάτι).
0 Σχόλια