.
Σε 2 λεπτά έτοιμο!Υλικά
2-2 1/2 πακέτα πτι-μπερ με σοκολάτα
1 Kre Τorre (500γρ.)
1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο
1 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν κρέμα.
Στρώνουμε τα πτι μπερ σε ένα μακρόστενο ταψάκι με τη μεριά της σοκολάτας από κάτω.
Στρώνουμε από πάνω την κρέμα και τοποθετούμε πάλι τα μπισκότα
με τη μεριά της σοκολάτας από πάνω.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες μέχρι να παγώσουν,τα κόβουμε και τα σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!
─▀██▀───▄███▄─▀█───█▀─▀██▀▀█─
──██───███─███─██─██───██▀───
─▄██▄▄█─▀███▀───▀█▀───▄██▄▄█
500 γρ. κρέμα γάλακτος ή 2 κουτιά μόρφατ
3 κούπες γάλα
1 κουτί ζαχαρούχο
2 φακελάκια κρέμα στιγμής σε 2 διαφορετικές γεύσεις
Εκτέλεση Στρώνουμε σε ένα βαθύ ορθογώνιο ταψί τα πτι μπερ.
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος να γίνει σαν γιαούρτι.
Ρίχνουμε το γάλα και το ζαχαρούχο και χτυπάμε ξανά.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 ίσα μέρη.
Ρίχνουμε ξεχωριστά στο κάθε μπολ το φακελάκι της σκόνης
στιγμής, απλώνουμε τη μια στρώση πάνω στα μπισκότα,
από πάνω βάζουμε την άλλη γεύση
και ξανασκεπάζουμε με τα μπισκότα.
Προσοχή τα πάνω κάτω μπισκότα να έχουν την ίδια κατεύθυνση.
Βάζουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες,μέχρι να παγώσει καλά.
syntagesapospiti
0 Σχόλια