Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Bill Clinton - Monica Lewinsky

Η πολιτική ισχύ αποτελεί αφροδισιακό και μάλιστα ισχυρό.
Χωρίς αμφιβολία οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών ενέδωσαν πολλές φορές στα πάθη τους με τις ωραίες ή λιγότερο ωραίες νέες που συγκεντρώνονταν γύρω τους. 'Ενας από αυτούς και ο Bill Clinton.

"Δεν έχω κάνει σεξ με τη Monica  Lewinsky", δήλωνε....

 ο  τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ στον αμερικάνικο λαό και στην κατάθεση απολογίας που χρειάσθηκε να δώσει.

Μόλις το 1995 και μετά την αποφοίτηση της από το πανεπιστήμιο, προσλήφθηκε στο Λευκό Οίκο. Θα αναρωτιέστε όλοι αν τη θέση αυτή κατέλαβε με όπλο τις ικανότητες τις να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ή τα...ερωτικά της προσόντα.

Μισθώθηκε  για να εργαστεί ως βοηθός σε τμήμα του Λευκού Οίκου, κατά την πρώτη θητεία Clinton. Ήταν το έτος 1997, όταν βρέθηκε μία κασέτα με τη Lewinsky να μιλά για την ερωτική της σχέση με τον Πρόεδρο.

Το ειδύλλιο δημοσιοποιήθηκε το 1998 με αφορμή την υπόθεση της Paula Jones, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μήνυσε τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση.

Αποδεικτικό στοιχείο της "ανάρμοστης" αυτής σχέσης, το περίφημο  μπλε φόρεμα της κυρίας Lewinsky, το "λερωμένο" με το σπέρμα του Προέδρου Clinton.  


Η "απατημένη " γυναίκα του προέδρου, Hillary,στάθηκε στο πλευρό.  Kατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της στο 'Today Show' , δήλωσε πως οι κατηγορίες αυτές ήταν προϊόν μιας "τεράστιας, δεξιάς συνωμοσίας κατά του συζύγου της" .

H καρδιά της και η ψυχή της όμως γνώριζαν την αλήθεια και το πως η ίδια ένιωθε ενώπιον του λαού της αλλά και όλης της υφηλίου, μιας και το γεγονός είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Μόλις το ροζ σκάνδαλο καταλαγιάστηκε σε μία συνέντευξη της είπε τα εξής : "Τα περίεργα αισθήματα -είσαι έξαλλη, απογοητευμένη και πικραμένη- που περνούν από το μυαλό σου, είναι πάρα πολλά. 

Όμως  πραγματικά δεν πρέπει να παίρνεις αποφάσεις εκείνες τις ώρες αλλά χρειάζεται να ψάξεις βαθιά μέσα σου για να αποφασίσεις τι είναι σωστό για εαυτό σου και την οικογένεια σου".. Ποτέ δεν αμφέβαλε για την αγάπη και αφοσίωση του συζύγου της, στην κόρη τους και την οικογένεια της.

Τι συμβαίνει όμως με τον  Bill Clinton; Πώς θα μπορούσε ένας επιτυχημένος, δημοφιλής, έξυπνος, και ευφυής  πρόεδρος, να επιτρέψει στον εαυτό του να συρθεί σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο τόσο διαβόητο, που επισκίασε  για πάντα όλα τα καλά που έκανε στη διοίκηση μέσα σε 8 χρόνια;

Οι δύο πιο σημαντικές γυναίκες στην παιδική ηλικία του, ήταν  η μητέρα του Virginia και η γιαγιά του,  Edith. Λέγεται πως η μητέρα του ήταν "άγρια", όμορφη, μελαχροινή, με ζωηρά και αστραφτερά μάτια κι με ένα μεγάλο χαμόγελο που άρεσε πολύ στους άνδρες. Τα τυχερά παιχνίδια ήταν η αδυναμία της.

Τρεις μήνες πριν τη γέννηση του γιου της, ο σύζυγος της σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Όμως ο σύζυγος της δεν ήταν ο πατέρας του Bill Clinton. O Βill, μεγάλωσε σε ένα σπίτι, έχοντας την αμέριστη προσοχή και φροντίδα δύο ισχυρών γυναικών και προσωπικοτήτων.

Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, δύο χρόνια πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τη Lewinsky. Ο ίδιος ένιωσε βαθιά την έλλειψη της μητρικής αγάπης και καταρακώθηκε πολύ  από το χαμό της. Οι τηλεφωνικές του συνομιλίες με την πέτρα του σκανδάλου, ίσως να τον έκαναν να ξεχνά την απουσία της λατρεμένης μητέρας του. Στην αρχή, τα θέματα συζητήσεων τους ήταν η πολιτική και οι φιλοδοξίες των δύο, ο ήλιος και η ζωή.

Ώσπου οι συζητήσεις γενικού περιεχομένου, έδωσαν τη θέση τους σε πιο πικάντικες, σαν αυτές που ένα ζευγάρι συνηθίζει να ανανταλλάσει στο τηλέφωνο.

Μετά την απομάκρυνση του από τα πολιτικά δρώμενα, ξέσπασε παινδαιμόνιο. Όταν ο Bill Clinton περπατούσε ως κοινός θνητός στα πάρκα και στους δρόμους, οι άνθρωποι έτρεχαν ενθουσιασμένοι προς το μέρος του, του έδιναν τα χέρια και του έλεγαν πόσο πολύ τον αγαπάνε και τον συμπονούν.

Όταν η υπόθεση άρχισε να κρυώνει, η Lewinsky μεταφέρθηκε στο Πεντάγωνο. Εκεί εμπιστεύτηκε λεπτομέρειες της υπόθεσης της στην καθηγήτρια  Linda Tripp, στην οποία είπε την  ιστορία των ερωτικών της συνευρέσεων με τον κάποτε  πιο ισχυρό άνθρωπο της Αμερικής.


Πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια