400 gr. κουβερτούρα
80 gr. κορν φλέϊκς
80 gr. χρωματιστή τρούφα
Ξυλάκια ή καλαμάκια για στήριγμα
Εκτέλεση:
Σπάτε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί.
Την κατεβάζετε από τη φωτιά και περιμένετε 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να πέσει η θερμοκρασία της.
Στρώνετε μια λαδόκολλα ή σιλπάτ σε επίπεδη επιφάνεια ή λαμαρίνα.
Παίρνετε κουταλιές από τη λιωμένη σοκολάτα και τη ρίχνετε στη λαδόκολλα σχηματίζοντας κύκλο.
Τοποθετείτε αμέσως το ξυλάκι και σκορπίζετε πάνω του λίγη χρωματιστή τρούφα ή κορν φλέικς. Αφήνετε τα σοκολατένια γλειφιτζούρια να κρυώσουν εκτός ψυγείου.
Τα ξεκολλάτε από τη λαδόκολλα και τα τοποθετείτε όρθια σε ψηλό ποτήρι.
0 Σχόλια