Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βάσω Κολλιδά

'Θύμωσα πάρα πολύ όταν κόπηκε η εκπομπή που δούλευα'
Αφού έκανε την πορεία της ως μοντέλο και δοκίμασε τις δυνάμεις της στο χώρο της τηλεόρασης, η Βάσω Κολλιδά έβαλε νέους στόχους και δημιούργησε τη δική της σειρά με T- shirts και αξεσουάρ.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής......

 « Κους – Κους» και τα συναισθήματα που της δημιούργησε αλλά και για τη σχέση της με την Κατερίνα Καραβάτου.
« Σας παρακολουθήσαμε πέρυσι να συμμετέχετε στην εκπομπή « Κους – Κους». Ποια είναι η δική σας γνώμη σχετικά με τη διακοπή της ;»
« Πριν ακόμα ασχοληθώ με την τηλεόραση άκουγα ότι είναι ένα αδηφάγο μέσο που σήμερα βρίσκεσαι σε αυτήν και αύριο μπορεί όχι. Αυτό ακριβώς ζήσαμε όλη η ομάδα. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο αυτό και στην αρχή θυμάμαι ότι είχα θυμώσει πάρα πολύ. Έπεσε η ψυχολογία μου και για να ανασυγκροτηθώ έφυγα εκτός Ελλάδας για να δουλέψω. Αυτό που με χαρακτηρίζει όμως ως άνθρωπο είναι να μη μένω στα παλιά αλλά να βλέπω μπροστά και να ελπίζω σε νέα πράγματα».
« Θεωρείτε δίκαιες τις πρόσφατες αντιδράσεις και τα παράπονα της Κατερίνας Καραβάτου σχετικά με τη διακοπή της εκπομπής ;»
« Εγώ έζησα την Κατερίνα έναν ολόκληρο χρόνο και έχω να πω ότι είναι άνθρωπος με ήθος και αξίες. Την αγαπώ πολύ, τη θαυμάζω και την εκτιμώ. Ξέρασε ότι πέρασε πολύ δύσκολα εξαιτίας βέβαια του γεγονότος ότι ήταν έγκυος όταν έμαθε για το κόψιμο του « Κους – Κους». Όμως δεν θεωρώ ότι ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους που θα παραπονεθούν. Απλώς έχει μάθει να λέει αυτό που αισθάνεται χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια