Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παναγιώτης Στάθης - Αθανασία Πρωτοψάλτη

Ο ερχομός της κόρης τους και η προαγωγή στο Star
Ο 40χρονος άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων του Star και η σύζυγός του υποδέχονται το ΟΚ! στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη και φωτογραφίζονται μαζί με την κόρη τους Καλλίνθια, που έκλεισε πρόσφατα τα δύο της χρόνια.
Παναγιώτη, πώς αντέδρασες όταν....

 άκουσες την κόρη σου να σε λέει «μπαμπά»;
Η πρώτη λέξη που είπε ήταν «γιαγιά»! Όταν η Καλλίνθια είπε «μπαμπά» συγκινήθηκα πολύ, αλλά αυτό δεν είναι είδηση, γιατί βουρκώνω πολλές φορές στη διάρκεια της ημέρας με αυτά που λέει ή κάνει. Πάσχω από το «σύνδρομο της κουκουβάγιας» και λειτουργώ κι εγώ, όπως όλοι οι γονείς που βλέπουν το παιδί τους το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο που υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο που νιώθει ένας άντρας όταν γίνεται πατέρας, είναι η αίσθηση της ευθύνης γιατί θέλει να προστατεύσει το παιδί του. Ωστόσο, τώρα που η Καλλίνθια είναι δύο χρόνων αισθάνομαι ότι την εκτιμώ ως προσωπικότητα γιατί είναι ένα παιδί πολύ ανεξάρτητο, με ισχυρή βούληση και δυναμισμό. Είναι απίστευτα κοινωνική και δεν φοβάται καθόλου. Θυμάμαι το καλοκαίρι που ήταν ενάμισι έτους, είχε δει ένα σκυλάκι που γάβγιζε δυνατά. Και ενώ κανονικά ένα παιδάκι της ηλικίας της, που δεν είναι εξοικειωμένο με τα ζώα, ενδεχομένως θα τρόμαζε, εκείνη το πλησίασε και ήθελε να το χαϊδέψει.

Πώς αντέδρασες όταν σου είπαν από το Star ότι θα αναλάβεις καθημερινό κεντρικό δελτίο;
Όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στις ειδήσεις του Star ένιωθα ότι με προετοίμαζε ο Σταμάτης Μαλέλης, οπότε δεν αισθάνθηκα ένα επιπρόσθετο βάρος. Βέβαια, η αποχώρηση του Αιμίλιου Λιάτσου ήταν ένα απρόσμενο γεγονός που συνέβη μάλιστα σε μία πολύ φορτισμένη, από πολιτικής άποψης, περίοδο, μια και συνέπεσε με την ιστορία του Δημοψηφίσματος και αυτό μου δημιούργησε, όχι άγχος, αλλά μεγαλύτερη ευθύνη.
ΟΚ!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια