Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Ευτύχης Μπλέτσας σε αγγλόφωνη εκπομπή

Ο γερμανοαμερικάνος παραγωγός κινηματογράφου και τηλεόρασης, Christian Peschken και ο τηλεοπτικός σεφ Ευτύχης Μπλέτσας ένωνουν τις δυνάμεις τους, σε μία νέα αγγλόφωνη εκπομπή Μαγειρικής Οικονομίας με τίτλο 'Cook Smart – Save Cash'.
«Η εκπομπή μας είναι πιο επίκαιρη από , καθώς οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο καλούνται να αντιμετωπίσει δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τον.....

 θεατή πώς να μαγειρεύει υγιεινά, να τρώει σωστά και παράλληλα να εξοικονομεί χρήματα», εξηγεί ο παραγωγός Christian Peschken.

«Η υγιεινή μαγειρική είναι στάση ζωής! Πρέπει να ελέγχουμε με τι θα τροφοδοτήσουμε το σώμα μας,»  λέει ο Ευτύχης Μπλέτσας, ο οποίος πειραματίζεται συνεχώς και ανακαλύπτει εύκολες και έξυπνες συνταγές.
«Οι εύκολες συνταγές είναι για όλους!», πιστεύει.
« Δεν απολαμβάνεις το φαγητό σου μόνο όταν το τρως. Ξεκινάς να το απολαμβάνεις όταν αρχίζεις να μαγειρεύεις, όταν επιλέγεις ένα –ένα τα υλικά σου ή όταν κόβεις από τον κήπο σου τα δικά σου λαχανικά»

Αντίθετα από τις υπόλοιπες εκπομπές μαγειρικής που έχουν συνηθίσει οι θεατές να βλέπουν στην τηλεόραση και το διαδίκτυο, το 'Cook Smart – Save Cash' δεν είναι ένα εντυπωσιακό μαγειρικό σόου με εξωτικές συνταγές και φτασμένους σεφ.
Είναι ουσιαστικά ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, που στοχεύει να μάθει σε όλους μας, πώς να μαγειρεύουμε υγιεινά και να εξοικονομούμε χρήματα.
Όλα αυτά με μια δόση γέλιου, ευχάριστης διάθεσης και μουσικομαγειρικών μελωδιών από τον Ευτύχη Μπλέτσα.
Άλλωστε, όπως πιστεύει ο Ευτύχης, η μουσική προσθέτει θετική ενέργεια στην συνταγή και κάνει το φαγητό να έχει καλύτερη γεύση.

"Η μοναδική εξωτική νότα που υπάρχει στην εκπομπή είναι ο ίδιος ο Ευτύχης.
Είναι ένας σούπερ δημιουργικός και πολυτάλαντος παρουσιαστής," λέει ο Peschken.
" Μπορεί να μην καταλάβαινα τι έλεγε όταν είδα πρώτη φορά τις εκπομπές του στην Ελλάδα, αλλά είχα εντυπωσιαστεί από την τηλεοπτική του παρουσία. Το κοινό της Αμερικής είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστεί επίσης!"

«Αυτήν την περίοδο δουλεύουμε στην προώθηση της εκπομπής, ώστε να βρει διανομή σε τηλεοπτικούς σταθμούς και καλωδιακά δίκτυα στις Η.Π.Α. και τον Καναδά. 
Επίσης ετοιμάζουμε μια σύντομη έκδοση της εκπομπής, ώστε να προβάλλεται μέσω iphone και Android τηλέφωνα. 
Τέλος, η εκπομπή μεταγλωττίζεται στα Γερμανικά και διεκδικεί διανομή και στην γερμανική τηλεόραση», προσθέτει ο Peschken.
«Η εκπομπή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τοποθέτηση προϊόντος και χορηγών. Έχει ήδη προσελκύσει ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων που εξάγουν στις ΗΠΑ καθώς και αμερικανικές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης που εισάγουν ελληνικά προϊόντα.»

Μην περιμένετε να δείτε στην εκπομπή φολκλόρ συνταγές όπως Mousaka, Tzatziki and Baklava.
 Ο Ευτύχης αυτοσχεδιάζει και μας παρουσιάζει απλές και νόστιμες συνταγές του σήμερα, που συνδυάζουν την ελληνική κουζίνα και το πάθος του για υγιεινή διατροφή με ένα μοντέρνο twist που θα προσελκύσει όλους όσους θέλουν να μαγειρέψουν έξυπνα και να εξοικονομήσουν χρήματα
(Cook Smart and Save Cash!)
www.cookingEconomy.com.
www.peschkenmedia.com
www.cooksmartsavecash.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια