Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελευθερία Ελευθερίου

Το γλυκό και όμορφο 23χρονο κορίτσι από το Παραλίμνι της Κύπρου, θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της eurovision στο Baku του Αζερμπαιτζάν.
Με ένα κεφάτο τραγούδι χαμηλής στιχουργικής, μέτριας σύνθεσης, αδιάφορης χορογραφίας κλεμμένη στην εισαγωγή, αλλά με τον δυνατό τίτλο «Aphrodisiac», οι funs του .....

θεσμού περιμένουν το αφροδισιακό αποτέλεσμα.
Η Ελευθερία με τη συμμετοχή της στο X – Factor το 2009, έγινε αιτία να ξεσπαθώσει ο Γιώργος Θεοφάνους με την άδικη αποχώρησή της κατ’ αυτόν και κατά πολλούς άλλους.
Αποχωρώντας είχε δηλώσει το περίφημο «Προφανώς είμαι σε λάθος παιχνίδι γιατί νόμιζα πως ήταν λίγο πιο έντιμα τα πράγματα».
Η Ελευθερία δεν έφτασε στον τελικό, αλλά ξεκίνησε να τραγουδάει δίπλα στον Σάκη Ρουβά.
Δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή έως τώρα, που λικνίζεται χαριτωμένα στο video clip του τραγουδιού της.
Άλλη μία καλλίφωνη Ταύρος με γήινη εντυπωσιακή ομορφιά και τη Σελήνη στον Λέοντα να συνηγορεί σε καλλιτεχνικό και εκφραστικό επίπεδο.
Με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στους Διδύμους το καλλιτεχνικό της ταμπεραμέντο γίνεται και αισθητική απόλαυση, ενώ με τις εκρηκτικές αντιθέσεις του Άρη με Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα η δυναμική της στη σκηνή φιλοδοξεί να καθηλώσει.
Άλλωστε τον Μάιο το πέρασμα του Δία από τον Ήλιο της, υπόσχεται πως μια θέση περιωπής, την έχουμε στο τσεπάκι. Καλή επιτυχία.
(12/5/1989 Κύπρος)

Παρά τις περικοπές και τις ενδεχομένως χαμηλές προσδοκίες από την συμμετοχή της Ελλάδος στον ετήσιο διαγωνισμό της Eurovision, φαίνεται πως η επιλογή της Ελευθερίας Ελευθερίου και του «Aphrodisiac», εκτός από την εύνοια του Ελληνικού κοινού συγκεντρώνει και τα θετικά vibes των πλανητών και ιδιαίτερα του...ενός και μοναδικού Δία! Και τα αποτελέσματα βέβαια, θα τα δούμε τον Μάιο, όταν ο «χοντρός» θα επιβεβαιώσει την καλοτυχία με την οποία παραδοσιακά συνδέεται το όνομα του.
Ταύρος με Σελήνη στον Λέοντα η Ελευθερία, δέχεται την ευεργετική επιρροή του πλανήτη (έχει και σύνοδο Ήλιου-Δία στον ετήσιο χάρτη της), κάτι που σημαίνει πως μόνον ...απαρατήρητη δεν θα είναι η παρουσία της. Εκτός μάλιστα από ένα πολύ καλό «πλασάρισμα» του τραγουδιού που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, φαίνεται πως ανοίγει μια πλατιά λεωφόρος και για την ίδια, με την κορύφωση να έρχεται ύστερα από τέσσερα χρόνια περίπου.
Μακάρι να βοηθήσουν και τα -άγνωστα για την ώρα- προσωπικά δεδομένα της (Ωροσκόπος, οικοθεσία κλπ), ώστε στο Μπακού να ανέβει και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
eleftheria_eleftheriou_copy
www.astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια