.
Συστατικά:250g σφολιάτας
2 - 3 μήλα
Ζάχαρη άχνη
Νερό + ζάχαρη για το σιρόπιΣυνταγή:
Κόβουμε τα μήλα σε 4 κομμάτια, αφαιρούμε τα κουκούτσια, κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες, 2-3 mm.
Βάζουμε τις φέτες σε σιρόπι μέχρι να μαλακώσουν, 3-5λεπτά.
Ανοίγουμε τη ζύμη σφολιάτας αραιά, κομμένη σε λωρίδες 2,30 cm.
Απλώνουμε τα μήλα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.
Τέλος τυλίγουμε.
Ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί στους 180C για 10-15 λεπτά.
Έτοιμα τα τριαντάφυλλα πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη.
Φαίη
Βάζουμε τις φέτες σε σιρόπι μέχρι να μαλακώσουν, 3-5λεπτά.
Ανοίγουμε τη ζύμη σφολιάτας αραιά, κομμένη σε λωρίδες 2,30 cm.
Απλώνουμε τα μήλα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία.
Τέλος τυλίγουμε.
Ψήνουμε σε λαδωμένο ταψί στους 180C για 10-15 λεπτά.
Έτοιμα τα τριαντάφυλλα πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη.
Φαίη
0 Σχόλια