Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δίκτυο συνεσταλμένων και ερωτευμένων

Το κοινωνικό δίκτυο Huntcha της Χιλής διευκρινίζει ευθύς εξαρχής ότι δεν είναι σελίδα γνωριμιών: αυτό που κάνει είναι να βοηθά τους ντροπαλούς να βρουν το θάρρος να εξωτερικεύσουν τον έρωτά τους στο αγαπημένο τους πρόσωπο.
Δημιουργήθηκε γι’ αυτούς, που, αν και τρελά ερωτευμένοι, δεν βρήκαν ποτέ το κουράγιο να....

το πουν.
Και φαίνεται ότι το πετυχαίνει, αφού λειτουργεί μόνο λίγους μήνες και έχει αποκτήσει ήδη κάπου 45.000 φίλους – ποιος ξέρει, ίσως πολλοί από αυτούς να ελπίζουν ότι θα προλάβουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Οταν ανοίγει κάποιος λογαριασμό, φτιάχνει παράλληλα και μια λίστα από 1 έως 9 πλατωνικούς φίλους, με τους οποίους θα ήθελε κάτι περισσότερο.
Το δίκτυο αναλαμβάνει να κάνει τους συσχετισμούς και αν βρει ανταπόκριση από την αντίστοιχη λίστα του άλλου, έχει γίνει το πρώτο βήμα.
Τα ενδιαφερόμενα μέρη ενημερώνονται ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και αρχίζουν να ανταλλάσσουν μηνύματα, μουσικές, φωτογραφίες και βίντεο με σημασία γι’ αυτούς.
Αν υπάρξει ενδιαφέρον, η σχέση προχωράει, αν δεν υπάρξει, τότε ο άλλος δεν μαθαίνει ποτέ τίποτα και έτσι ο συνεσταλμένος δεν εκτίθεται.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια