Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

«ΛΑΜΠΕΙ» ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ «DANCING WITH THE STARS»
Είναι από τα φαβορί του σόου και κάθε εβδομάδα καταφέρνει και ξεχωρίζει.
Η Ρία Αντωνίου, η οποία κάθε Κυριακή δίνει τον καλύτερο εαυτό της στο ιταλικό σόου «Ballando con la stele», έχει καταφέρει να τρελάνει τους Ιταλούς και φυσικά να κάνει την Ελλάδα ακόμη πιο....

αγαπητή στη γείτονα χώρα.
Από την πρώτη στιγμή, το κοινό και τα ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολούνται μαζί της, δείχνοντάς της εμπράκτως τη συμπάθεια και τη στήριξή τους. Δεν θα λέγαμε το ίδιο φυσικά και για την κριτική επιτροπή, η οποία, παρά το γεγονός ότι η Ρία πολλές φορές υπερβαίνει τον εαυτόν της, την πολεμάει.

Η ξανθιά καλλονή πάντως με όπλα το λαμπερό χαμόγελο και τη δύναμη της ψυχής της έχει μάθει να αγωνίζεται και να δίνει τις δικές της απαντήσεις. Η «Espresso της Κυριακής» κατάφερε να μπει στο καμαρίνι της και να αποκαλύψει τα μυστικά της.
Παρά το γεγονός ότι μέχρι και το προηγούμενο live η κριτική επιτροπή ήταν σκληρή μαζί της, εκείνη απάντησε με τον δικό της τρόπο. Μπορεί η αφελέστατη ερώτησή της στον παρτενέρ της Ρεϊμόντο να προκάλεσε σάλο στην Ιταλία, όμως η Ρία, όταν τη ρωτήσαμε τι απαντά στον πόλεμο και στις σκληρές κριτικές που δέχεται, δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής»: «Δεν με απασχολούν πλέον οι κριτικές, με ενδιαφέρει η αγάπη του κόσμου».

Και πράγματι, αυτό είναι κάτι που δεν εξαγοράζεται και ο κόσμος της το δείχνει κάθε στιγμή. Και συνεχίζει: «Η αγάπη που μου δείχνουν στην Ιταλία είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί… Αυτά που μου λένε απλοί άνθρωποι στον δρόμο αλλά και μετά το σόου με κάνουν πολύ καλύτερη και μου δίνουν δύναμη να προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα. Αυτούς θέλω να εντυπωσιάσω και όχι τους κριτές».
Οι ελληνικές ατάκες<
Το μεσογειακό ταμπεραμέντο της και η σωστή ιταλική προφορά είναι χαρακτηριστικά που, αν ήταν και μελαχρινή, κάλλιστα θα την περνούσαν για βέρα Ιταλίδα. Ωστόσο, η Ρία δεν σηκώνει λέξη για την πατρίδα μας και προσπαθεί κάθε φορά να τονίσει τις ομορφιές της.

Θα μπορούσε να είναι και πρέσβειρα του τουρισμού, αφού χάρη σε αυτήν ολόκληρη η Ιταλία συζητάει για την Ελλάδα. Από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνισή της ο ανδρικός πληθυσμός δύσκολα ξεκολλάει τα μάτια από πάνω της και φυσικά το σόου κάθε εβδομάδα σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Εκείνη, ταπεινή και χαμηλού προφίλ, θέλει να τα δίνει όλα στα live και να καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά την περασμένη βαθμολογία την εντάσσουν στα φαβορί του σόου, αφού είναι η δεύτερη δημοφιλέστερη παίκτρια και έχει καταφέρει πολλά.

Οι λέξεις «δύσκολος» και «καλός» που η Ρία χρησιμοποίησε στα live έχουν γίνει ατάκες και ακούγονται από παρουσιαστές αλλά και από καλεσμένους σε εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης. Η ίδια λέει γι’αυτό: «Οταν μιλάω ιταλικά στα live, μου ξεφεύγουν μερικές λέξεις στα ελληνικά και όλοι με ρωτάνε να τους πω τι σημαίνουν και μετά τις χρησιμοποιούν κι αυτοί. Εχει πολλή πλάκα».
Το κυνηγητό των φωτογράφων
Αυτό όμως που δεν περίμενε ήταν οι έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό της. Είναι απίστευτο το κυνηγητό που βιώνει από την πρώτη στιγμή, με τους φωτογράφους πολλές φορές να γίνονται σκιά της προκειμένου να την απαθανατίσουν. Η σέξι εικόνα της άλλωστε δύσκολα θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορο οποιοδήποτε αρσενικό τη συναντήσει στο διάβα του.

Και ενώ οι παπαράτσι κάνουν τον δικό τους αγώνα δρόμου, από το κανάλι δεν την αφήνουν να μιλήσει και να φωτογραφηθεί ακόμα για κάποιο μέσο, και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την έχουν σε στενό κλοιό, αφού ξέρουν ότι έτσι κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, με του οποίου τη στήριξη κάθε εβδομάδα συνεχίζει στο σόου, παρά τον πόλεμο που δέχεται από τους κριτές.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ούτε πρόβα δεν μπορούσε να κάνει, όταν ένα σχολείο μπήκε στον χώρο όπου προετοιμάζονται οι συμμετέχοντες και όλα τα αγόρια έτρεξαν στη Ρία προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί της και να πάρουν αυτόγραφο. Τότε ήταν που χρειάστηκε να επέμβουν οι άνδρες της ασφάλειας για να μπορέσει το ζευγάρι να συνεχίσει να προπονείται.

«Η σκληρή προπόνηση και η καθημερινή προσπάθεια με έχουν αλλάξει. Μου έχουν δώσει αυτοπεποίθηση και με έχουν κάνει πιο δυνατή. Στην αρχή, αντιμετώπιζα αρκετές δυσκολίες με το εξαντλητικό πρόγραμμα και τη γλώσσα. Λίγο πριν συμφωνήσουμε με την παραγωγή για το σόου, ήμουν έτοιμη να γυρίσω στην Ελλάδα. Ομως, ο Ηλίας επέμενε να μείνω και να προσπαθήσω περισσότερο και έτσι έκανα. Πρέπει πάντα να προσπαθούμε στη ζωή. Ειδικά στα δύσκολα πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη και να τα καταφέρνουμε».

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ο φύλακας-άγγελός της

Πίσω από μια τόσο ισχυρή προσωπικότητα κρύβεται ένας ακόμη πιο ισχυρός άνδρας. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι εκείνος που έκανε τις επαφές στην Ιταλία και συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος που ελέγχει τα πάντα, από την εμφάνισή της σε κάθε live μέχρι σε ποιους θα μιλήσει.

Ετσι λοιπόν, από τη μια οι Ιταλοί μιλάνε μαζί του προκειμένου να μεσολαβήσει για να καταφέρουν να πάρουν συνέντευξη από την Ελληνίδα καλλονή και, από την άλλη, η Ρία δεν είναι λίγες οι φορές που τον κοιτάζει και παίρνει κουράγιο και θάρρος, ακόμα και όταν αυτά που ακούει από τους κριτές είναι πολύ σκληρά λόγια.
Ο Ηλίας Πανταζόπουλος επομένως μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας και κάθε εβδομάδα περνάει πολλές ημέρες στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου χειρίζεται την αναπάντεχη δημοσιότητα της Ρίας αλλά και προετοιμάζει την Ελληνίδα καλλονή για την επόμενη εμφάνισή της.
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια