Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αμάντα Σέιφριντ η ντροπαλή

Υποδύεται μία από τις πιο γνωστές πορνοστάρ της ιστορίας, ωστόσο παραδέχεται ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να εμφανιστεί ολόγυμνη!
Το ξεκαθάρισε μάλιστα η Αμάντα Σέιφριντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού «Glamour» για τον ρόλο της ως Λίντα Λάβλεϊς.
«Είμαι απολύτως σίγουρη ότι δεν θα εμφανιζόμουν ποτέ ολόγυμνη σε ταινία» είπε χαρακτηριστικά.
Η 26χρονη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την ταινία «Mamma mia!», μίλησε επίσης τις ερωτικές σχέσεις της.
«Με τρομοκρατεί η ιδέα να είμαι αχαλίνωτη. Δεν μ’ αρέσει η αίσθηση να πρέπει να υποκρίνομαι, κάτι που δεν είμαι, μόνο και μόνο γιατί αυτό υπαγορεύει το σεξαπίλ» λέει και συνεχίζει: Είναι πολύ άβολο να είσαι με κάποιον και να κάνεις κάτι μαζί του που μετά θα σε κάνει να νιώσεις ντροπή».

Τη συνέντευξη στο περιοδικό συνόδευε μια ιδιαίτερα σέξι φωτογράφηση που έδειχνε ότι η νεαρή ηθοποιός, αν και ντροπαλή, δεν στερείται θηλυκού μαγνητισμού.
Με αποκαλυπτικά ρούχα μεγάλων οίκων και μακιγιάζ που υπογραμμίζει το έντονο βλέμμα της κοιτάζει με... πολλά υποσχόμενο τρόπο τον φακό.
Η Σέιφριντ στη συνέντευξη πάντως δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα να πει την άποψή της έξω από τα δόντια, ακόμα κι όταν αυτή αφορά συμπρωταγωνιστές της.
Για παράδειγμα, δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα έβγαινε ποτέ ραντεβού με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ!
«Νομίζω ότι κάθε γυναίκα που τον γνωρίζει στην αρχή σκέφτεται ότι θέλει να βγει οπωσδήποτε μαζί του. Δείχνει τόσο τέλειος, αλλά γνωρίζοντάς τον καλύτερα γίνεται ένα καλό φιλαράκι. Σου λέει ακριβώς ό,τι νιώθει. Είναι όμως πολύ διάσημος και αυτό έχει τα αρνητικά του» εξηγεί σχετικά η ηθοποιός.

Τέλος, με μεγάλη άνεση μίλησε για τα αισθήματα της για τον πρώην αγαπημένο της Ντόμινικ Κούπερ.
«Ηταν ο τελευταίος πραγματικός μου σύντροφος. Ακόμα και τώρα αστειευόμαστε, όταν μιλάμε για παιδιά και λέμε ότι αν δεν βγάλουν κάπου οι σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους, θα κάνουμε μαζί ένα παιδί. Και σε αυτό το αστείο βλέπουμε και οι δύο κάτι που είναι... πιθανό!»
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια