Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αφιέρωμα στη γλυκιά Λωξάντρα

Μια βραδιά - αφιέρωμα στην Μπέτυ Βαλάση έχει οργανώνει το θέατρο "Ελεύθερη έκφραση" την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Το θέατρο έχει θεσπίσει τις "Ταμένες Τρίτες" από το 2003, ταμένες σε ανθρώπους των οποίων το έργο είναι μεγαλύτερο από την προβολή τους.
Η πρώτη "Ταμένη Τρίτη" της σεζόν τίμησε στις 29 Νοεμβρίου τη  μεγάλη ηθοποιό....

Άννα Παϊταζή.
Στις 7 Φεβρουαρίου λοιπόν θα τιμήσει την Μπέτυ Βαλάση. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο συμπρωταγωνιστής της στο "Η θεία κι εγώ" Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Ηλίας Λογοθέτης, ο Ρήγας Αλεξός, η Ανθή Ανδρεοπούλου, η συγγραφέας Έρη Ρίτσου και οι σκηνοθέτες Τάσος Ψαρράς και Πέτρος Ζούλιας.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης για την  Μπέτυ Βαλάση, στο Αίθριο Πολιτισμού και Εποχής του Θεάτρου, με προσωπικό αρχειακό υλικό της ηθοποιού.
Να σημειώσουμε ότι η σπουδαία μας ηθοποιός ύστερα από χρόνια επέστρεψε θεατρικά στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, με το έργο "Η θεία μου κι εγώ" στο θέατρο "Βασιλάκου", δίνοντας πραγματικά ρεσιτάλ ερμηνείας. Πρόκειται για μια σύγχρονη μαύρη κωμωδία, που πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, τη μοναξιά και την ανάγκη που αυτή γεννά για επικοινωνία και συντροφικότητα. Όλα αυτά δοσμένα με χιούμορ, σασπένς και ευαισθησία μέσα από συνεχείς ανατροπές και απρόσμενες καταστάσεις.
Ένας ιδιόρρυθμος ανιψιός (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) αναγκάζεται να επισκεφθεί και να συμβιώσει με την από χρόνια χαμένη υπερήλικη θεία του (Μπέτυ Βαλάση). Το αταίριαστο αυτό ντουέτο, ένα δυναμικό δίδυμο, περνά όλη την γκάμα των αισθημάτων και των καταστάσεων.
Οι κωμικές στιγμές διαδέχονται τις δραματικές, σε ένα σκηνικό παιχνίδι συνεχών εκπλήξεων, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή.
espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια