Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Sharon Stone: Μετά το εγκεφαλικό

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωή της μίλησε η Sharon Stone, φέρνοντας στο μυαλό της τα συναισθήματα και τις σκέψεις της μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.
Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η 53χρονη ηθοποιός δυσκολευόταν πολύ να πιστέψει ότι κάποτε θα επανέλθει, όπως.....

αποκαλύπτει στο περιοδικό "AARP". "Βγήκα από το νοσοκομείο έχοντας μερική απώλεια μνήμης", θυμάται.
Η περιπέτεια της υγείας της μπορεί να μετρά αρκετά χρόνια, (2001), παρ' όλα αυτά την έχει στιγματίσει. "Βγήκα από το νοσοκομείο έχοντας μερική απώλεια μνήμης. Το ένα μου πόδι ήταν μουδιασμένο, δεν άκουγα από το ένα μου αυτί και η μια πλευρά του προσώπου μου έδειχνε σαν να πέφτει". "Δεν θα ξαναγινόμουν ποτέ όμορφη, ποιoς θα ήθελε να με πλησιάσει ξανά;"

Παράλληλα, κάνει ακόμα μία αποκάλυψη - σοκ, αφού εξομολογείται πως την περίοδο που ήταν παντρεμένη είχε υποστεί δύο αποβολές. "Την τελευταία φορά που έχασα το μωρό, ενώ ήμουν στο νοσοκομείο μου τηλεφώνησαν από το γραφείο υιοθεσίας. Αυτό ήταν θεόσταλτο", προσθέτει,ενώ στη συνέχεια μιλά για την σχέση της με τα παιδιά της.

Η βραβευμένη Stone υιοθέτησε τρεις γιους (τον 11χρονο Roan, τον 6χρονο Laird και τον 5χρονο Quinn). "Αγαπώ να μεγαλώνω τα παιδιά μου! Ο μικρότερος πάει στο νηπιαγωγείο και κάνει τον πράκτορα του FBI, λέγοντάς μου ό,τι κάνει ο καθένας! “Ευχαριστώ πράκτορα Quinn”, του απαντώ γελώντας", καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια