Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ήβη Αδάμου: 'Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής'

Η νεαρή τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2012 έδωσε δημοσιογραφική διάσκεψη, κατά την οποία παρουσιάστηκαν τα τρία υποψήφια τραγούδια για το διαγωνισμό.
Αμέσως μετά, ήταν καλεσμένη στη μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ1, όπου εξέφρασε τα συναισθήματα της για το ρόλο που της ανατέθηκε από το ημικρατικό κανάλι.
Ερωτηθείσα η Ήβη για το......

στυλ τραγουδιού που της ταιριάζει περισσότερο - μπαλάντα ή κάτι πιο χορευτικό - εκείνη απάντησε πως δε θέλει να πει κάτι τώρα, για να αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει από εκείνη. Μάλιστα, τόνισε πως πιστεύει πολύ στην κρίση του κοινού, ενώ όλοι μας θα μάθουμε στις 25 Ιανουαρίου το αποτέλεσμα.

Η ομάδα που είναι πίσω της, όπως και η ίδια, άκουσαν πολλά άλλα τραγούδια, προτού καταλήξουν στα συγκεκριμένα τρία ("La La Love", "Call the police", "You don 't belong here"). Η Ήβη, όμως, πιστεύει πως και οι τρείς επιλογές είναι οι καλύτερες που θα μπορούσαν να κάνουν.

Το γεγονός ότι τα τραγούδια είναι όλα σε αγγλικό στίχο, γέννησε το επόμενο ερώτημα προς την Ήβη, αν στοχεύει, δηλαδή, σε διεθνή καριέρα και προώθηση του ονόματος της μέσα από το διαγωνισμό της Eurovision. Η νεαρή τραγουδίστρια, όμως, εμφανίστηκε προσγειωμένη και συγκεντρωμένη στο στόχο του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού, λέγοντας πως θέλει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για τη Eurovision, πρωτίστως, ενώ για τη συνέχεια, ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει.
http://www.music.net.cy

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια