Από την Νίκη Μερκούρη
Yλικά:
8 μέτριες πατάτες
2 κουταλιές σούπας μαργαρίνη
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι ψιλό και χοντρό
500 γρ. μανιτάρια
100 γρ. βούτυρο ή ελαιόλαδο
6 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις κόβουμε σταυρωτά χωρίς όμως να χωριστούν σε κομμάτια.
2. Ανακατεύουμε βούτυρο, κύμινο και αλάτι ψιλό και ρίχνουμε το μείγμα σε κάθε πατάτα.
3. Τις ψήνουμε πάνω σε χοντρό αλάτι για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
4. Σοτάρουμε στο τηγάνι με βούτυρο ή λάδι τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια και τα σκόρδα λιωμένα.
5. Ρίχνουμε μια κουταλιά γέμισης στο κέντρο κάθε πατάτας και τις ξαναβάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια