Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιάννης Πάριος: Είμαι ψωνάρα

Με ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση ο Γιάννης Πάριος μίλησε για τον εαυτό του.
Ο καλλιτέχνης δε δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί πως είναι ψωνάρα:
«Πάλεψα πολύ από τότε που ξεκίνησα για να ανακαλύψω εμένα, τον άνθρωπο, το Γιάννη.Όχι τον Πάριο. Τον Πάριο τον ήξερα από......

παιδάκι , τις δυνατότητες που είχε. Ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα δεν το έκανα για να οικονομήσω , παρά το γεγονός ότι έχω καταφέρει να έχω μια καλή ζωή. Θα μπορούσα να έχω σταματήσει χρόνια και να κάθομαι στην Πάρο , να αγναντεύω αυτό που σου είπα ότι αγαπάω πιο πολύ. Αλλά έχω κάνει ένα λάθος. Δεν είναι αυτό που αγαπάω πιο πολύ. Είμαι ψωνάρα . Αυτό που αγαπάω περισσότερο είναι αυτό που κάνω. Που τραγουδάω. Που βγάζω κομμάτια της ψυχής μου χωρίς να σκέφτομαι ότι τα μοιράζομαι με κάποιον άλλον. Στην πραγματικότητα προσπαθώ να ενώσω τον κομματιασμένο εαυτό μου. Κάτι που δε μπορώ και μακάρι να μην καταφέρω ποτέ.

Στη δουλειά μας υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι. Αυτοί που κυνηγούν το φως κι αυτοί που τους κυνηγάει. Γιατί αυτόν τον άνθρωπο που μπορεί να είναι μια μέλισσα, η οποία βγάζει εκπληκτικό μέλι να μην τον κλέβω εγώ παίρνοντας το μέλι του; Είναι μια συμφωνία ‘’παίρνω εγώ το μέλι σου να με γλυκάνει , παίρνεις εσύ το φως μου για να μη με κάψει».

Όσο για το αν θα έκανε τη ζωή του ριάλιτι εμφανίστηκε κατηγορηματικός:

«Δεν θα έκανα ριάλιτι με θέμα τη ζωή μου. Η Άννα Βίσση δικαιούτο να το κάνει και καλά έπραξε . Είναι τηλεοπτική και τα λέει καλά. Εγώ δε θα έδινα αυτά που θέλω κι όταν δε δίνεις αυτά που θέλεις ξεγελάς τον κόσμο . Αυτά που έχουν αξία είναι αυτά που κρύβουμε κι όχι αυτά που δείχνουμε…».

Ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αντιμετώπιση που είχε από τα μέσα σε ότι αφορά στην προσωπική του ζωή:

«Δεν τους παρεξηγώ αυτούς που ζουν από αυτό. Απλά τους λυπάμαι. Γιατί είναι υποχρεωμένοι να ζήσουν από αυτό ενώ δεν το θέλουν . Θέλουν να κάνουν κάτι άλλο, πιο σπουδαίο…».

Όσο για την ηλεκτρονική επαφή που έχει γίνει εξάρτηση κάποιων συναδέλφων του, ο τραγουδιστής του έρωτα λέει:

«Το θεωρώ φλυαρία και χάσιμο χρόνου. Δε δέχομαι ότι μπορώ να πω φίλο μου έναν άνθρωπο που δε γνωρίζω . Κάποιον που μπορεί να μου παρουσιάσει μια εικόνα κάλπικη. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ζούμε σε αυτόν τον ψεύτικο και γυάλινο κόσμο. Τώρα για κάποιους καλλιτέχνες εντός εισαγωγικών που είναι πεινασμένοι για διαφήμιση είναι ένα μέσο για να διαφημιστούν . Υποτίθεται ότι μετρούν έτσι φίλους τους για να λένε ‘’εγώ έχω περισσότερους φίλους από τον τάδε’’. Δε θέλω να συμμετέχω σε αυτά, τα facebook και twitter . Το ‘’σ’αγαπώ’’ δε θέλω να μου το στείλεις με mail , θέλω να μου το γράψεις σε χαρτί . Για να το κρατήσω για πάντα…».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια