Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σεξ και μοναξιά

Θύελλα αναλύσεων με θέμα το σεξ και τον σεξουαλικό εθισμό, που σύμφωνα με τους ειδικούς τείνει να γίνει μάστιγα στις δυτικές κοινωνίες της αποξένωσης, έχει ξεσηκώσει στη Βρετανία η πολυαναμενόμενη προβολή της ταινίας του Στιβ Μακουίν με τίτλο «Ντροπή».
Στο πλαίσιο εκτενούς ρεπορτάζ της εφημερίδας Guardian, απλοί Βρετανοί πολίτες αποκαλύπτουν την πλήρη ταύτισή τους με τον πρωταγωνιστή, Μάικλ Φασμπέντερ –ο οποίος υποδύεται έναν σεξομανή– βεβαιώνοντας ότι, ναι, χωρίς αμφιβολία, ο εθισμός στο σεξ δεν είναι υπερβολή, είναι πρόβλημα, και πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί ανοιχτά ως νόσος.
«Η σεξομανία σε αυτή τη χώρα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Μπεν, 54 ετών, «βρίσκεται στο σημείο όπου βρισκόταν ο αλκοολισμός πριν από 50 χρόνια: είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά».
Ωστόσο, ο Τζεφ Λιτς, κωμικός, 27 ετών, δεν ντράπηκε καθόλου να εξομολογηθεί στο BBC ότι είναι θύμα της ασθένειας και πως έχει κοιμηθεί με τουλάχιστον 300 γυναίκες.
Ο ίδιος αναγνώρισε ότι η μοναξιά τον έχει παρασύρει στην απελπισία, αν και σαγηνεύει έως και δέκα θηλυκά την εβδομάδα. 

ΣΧΟΛΙΑ

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/1/12, 1:55 π.μ.

    Λειτουργεί ήδη κι εδώ στην Αθήνα, ομάδα sexanonymous (εθισμένοι στο σεξ και την αγάπη), κατά τα πρότυπα των alcoholicanonymous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αληθεια λες;
    δεν τοξερα
    μπορεις να μου στειλεις στο μεηλ στοιχεια να φτιαξω θεμα;
    idiadromi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή