Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πωλείται το σπίτι του παράνομου έρωτα Monroe - Kennedy!

Η έπαυλη που στέγασε τον παράνομο έρωτα της... Marilyn Monroe και του Kennedy, αλλά και τα περίφημα πάρτι του Frank Sinatra, βγαίνει στο σφυρί : 12 εκατομμυριάκια κοστίζει για όποιον θέλει να αποκτήσει το θρυλικό σπίτι που έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγους επώνυμους!
Το χλιδάτο σπιτικό έξω από το Λος Άντζελες, γνωστό με το όνομα Farralone, χτίστηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1940 από δύο ονομαστούς αρχιτέκτονες της εποχής, τους Pereira & Luckman, κατόπιν εντολής της πάμπλουτης κληρονόμου Dora Hutchinson. To Farralone βρίσκεται σε έκταση 14 στρεμμάτων, διαθέτει τεράστιο σαλόνι, τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, πισίνα, απέραντο κήπο και πάρκινγκ για... 200 αυτοκίνητα!

Αφού το γλέντησε το σπιτάκι, η Hutchinson αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και το νοίκιασε στον Frank Sinatra, ενώ όλα αυτά τα χρόνια βολτάρισαν σε αυτό τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz! Πιπεράτο στοιχείο στην ιστορία του σπιτιού δεν είναι ούτε ο γάμος της Judy Garland και του Vincent Μinelli, ούτε ότι ο Paul McCartney έπαιζε ξυπόλυτος πιάνο: στον ξενώνα του κήπου, η Marilyn Monroe συναντούσε κρυφά τον πρόεδρο Kennedy κατά την διάρκεια της κρυφής σχέσης τους!

Επίσης, η θρυλική ξανθιά έκανε σε αυτό το σπίτι την τελευταία φωτογράφηση της ζωής της... Οι τωρινοί ιδιοκτήτες, θέλοντας να δώσουν έμφαση στην ιστορία του, το έχουν διακοσμήσει ώστε να θυμίζει τα χρόνια εκείνα, ενώστους χώρους του έχουν γυριστεί αρκετές ταινίες. Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι τοίχοι... , λέει όλο νόημα η μεσίτρια που έχει αναλάβει την πώληση του Farralone... Aυτό που θα μιλήσει σίγουρα πάντως είναι... το χρήμα του νέου ιδιοκτήτη! 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια