Με ένα οδοιπορικό αφιερωμένο στην Κρήτη σε τρία μέρη θα εγκαινιάσει το δεύτερο της κύκλο η γνωστή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού εκπομπή "The Cooking Odyseey".
Έτσι ο ελληνικής καταγωγής σεφ Γιάννης Μαμελετζής που παρουσιάζει την εκπομπή θα αναδείξει μοναδικές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που στην αμερικανική τηλεόραση υπήρχαν εκπομπές για την ιταλική, την ισπανική, την κουζίνα της Άπω Ανατολής κ.ο.κ., είναι η πρώτη φορά που έγινε εκπομπή για την ελληνική κουζίνα στις ΗΠΑ.
Μάλιστα στον πρώτο της κύκλο γνώρισε τεράστια επιτυχία αφού, σύμφωνα με το κανάλι PBS όπου προβάλλεται το κάθε επεισόδιο, την εκπομπή παρακολούθησαν περίπου 7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Πριν λίγο καιρό ο παραγωγός, που είναι ο επίσης ελληνικής καταγωγής Γιώργος Στάμου, και η ομάδα της εκπομπής βρέθηκαν στην Κρήτη κι έκαναν γυρίσματα για 15 μέρες αναδεικνύοντας την κρητική διατροφή, τα ντόπια βιολογικά προϊόντα και την κρητική φιλοξενία.
Μάγδα Παπαγιάννη
Έτσι ο ελληνικής καταγωγής σεφ Γιάννης Μαμελετζής που παρουσιάζει την εκπομπή θα αναδείξει μοναδικές γεύσεις της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που στην αμερικανική τηλεόραση υπήρχαν εκπομπές για την ιταλική, την ισπανική, την κουζίνα της Άπω Ανατολής κ.ο.κ., είναι η πρώτη φορά που έγινε εκπομπή για την ελληνική κουζίνα στις ΗΠΑ.
Μάλιστα στον πρώτο της κύκλο γνώρισε τεράστια επιτυχία αφού, σύμφωνα με το κανάλι PBS όπου προβάλλεται το κάθε επεισόδιο, την εκπομπή παρακολούθησαν περίπου 7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Πριν λίγο καιρό ο παραγωγός, που είναι ο επίσης ελληνικής καταγωγής Γιώργος Στάμου, και η ομάδα της εκπομπής βρέθηκαν στην Κρήτη κι έκαναν γυρίσματα για 15 μέρες αναδεικνύοντας την κρητική διατροφή, τα ντόπια βιολογικά προϊόντα και την κρητική φιλοξενία.
Μάγδα Παπαγιάννη
0 Σχόλια